Soru Fake Rom mu Yüklü?

sangay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şinasi
Cihazım
14t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.0.UNRMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba cihaz çin modeli içinde global hyperos yüklü. Bu rom fake mi? Ve magisk ile root atabilir miyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mur@@d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 13 pro 4g
Konular
1
Güncelleme 1.0.1.0 UNOMIXN üzerine olmuş. Hard formatla o gider ama yapma derim. Modeminin gitmemesi bundan dolayı muhtemelen. Aynı zip yöntemi ile yine güncelleyebilirsin. Lakin bence biraz bekle derim. BL kilidini açabilme yöntemi gelirse ilerleyen süreçlerde çok daha rahat yaparsın bu işlemi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. Satıcıların geneli bu yalanı söylemekte zaten. Bilmemezlikten geliyor. Fake ROM hiçbir zaman güncelleme almaz. Aslında elindeki cihaz daha iyiydi. Yetkili hesap ile 150TL'ye güncel ROM ve modem attırabilirdin. 4G'deki kamera ve işlemci 5G'ye göre düşük kalıyor ama bu şekilde de kafan rahat olmuş.
Teşekkürler hocam. Yetkili hesapla 150 liraya fake romdan kurtulmak mümkün mü?
Pro 5g hissiyatı bile 4g den iyisi evet. Ama midem bulandı. Bence bu kadar çileye gerek yok. Cihazın şarj aleti bile çakmaydı. Zaten direnç kaydı için cihazın içi açılmış, neyi nasıl yapmışlar o bile düşündürücüydü. Şuan pamuk gibiyim çok şükür 😁

Oyla:

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Güncelleme 1.0.1.0 UNOMIXN üzerine olmuş. Hard formatla o gider ama yapma derim. Modeminin gitmemesi bundan dolayı muhtemelen. Aynı zip yöntemi ile yine güncelleyebilirsin. Lakin bence biraz bekle derim. BL kilidini açabilme yöntemi gelirse ilerleyen süreçlerde çok daha rahat yaparsın bu işlemi.

Hayırlı olsun. Satıcıların geneli bu yalanı söylemekte zaten. Bilmemezlikten geliyor. Fake ROM hiçbir zaman güncelleme almaz. Aslında elindeki cihaz daha iyiydi. Yetkili hesap ile 150TL'ye güncel ROM ve modem attırabilirdin. 4G'deki kamera ve işlemci 5G'ye göre düşük kalıyor ama bu şekilde de kafan rahat olmuş.
Hard reset dediğiniz recoveryden wipe data yaptığınız mı? Ben öyle resetlemistim telefonu updateden sonra. Herhangi bir güncelleme silinme işi olmadı. Hala 1.0.5.0 durumunda. Eminim millet bu BL bypass işini bulacaktır. Bu sene açarız gibime geliyor :D

150 liraya yetkili hesapla rom atan varsa bende bilmek yaptırmak isterim şahsen.

Oyla:
Üst Alt