Soru Fake Rom mu Yüklü?

sangay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şinasi
Cihazım
14t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4.0.UNRMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba cihaz çin modeli içinde global hyperos yüklü. Bu rom fake mi? Ve magisk ile root atabilir miyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bleedz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 13 p
Meslek
Öğrenci(maalesef)
Konular
1
Merhaba cihaz çin modeli içinde global hyperos yüklü. Bu rom fake mi? Ve magisk ile root atabilir miyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir tane uygulama vardı ama burda gönderilemiyor ,bende bunu gösteriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-18-21-15-42-022_com.erdils.getprops-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-18-21-15-42-022_com.erdils.getprops-edit.jpg
    226,4 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:

Kruis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
5
Eyvallah kardeşim teşekür ederim cevabin icin. Son olarakta mi firm sitesinde global seceneklerinde zip stable kisminda OS1.0.7.0.UNOMIXM sürümü var o sürümü manuel olarak indirsem ve yüklesem sıkıntı yasarmiyim
OTA gelmesini bekleyin bence. Güvenlik güncelleştirmesi dışında yeni bir özellik yok.

Oyla:

mur@@d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 13 pro 4g
Konular
1
Çin cihazında eğer bl kilidi açık degilse fake rom yüklü olur orijinal romu ayarlar üzerinden yükleyebilirsin ama bu sefer de şebeke gider. Root atamazsın bl kilidini acamazsin bende acamayinca kardeşime verip redmi 12 ye geçtim
Ben de rom sahte yazıyor. Ancak NFC falan kullanabiliyorum. Menü vs. İngilizce veya Çince hiçbir yer yok. Nasıl oluyor bir türlü anlayamadım.
Geliştirici seçeneklerinden kilit açma için mi hesabı da ekleyemiyorum. Kafam iyice karıştı. Bu rom sahte mi gerçekten değil mi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-29-17-42-30-359_com.erdils.getprops.jpg
    Screenshot_2024-12-29-17-42-30-359_com.erdils.getprops.jpg
    239,8 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2024-12-29-17-46-14-284_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-29-17-46-14-284_com.android.settings.jpg
    257,4 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2024-12-29-17-45-58-014_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-12-29-17-45-58-014_com.android.updater.jpg
    161,7 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2024-12-29-17-47-01-336_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-29-17-47-01-336_com.android.settings.jpg
    516,3 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Cihazın çin fake rom yüklü bootloader acamazsin cihazı daha fazla kurcalama bence

Oyla:

Kruis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
5
Fake romda NFC çalışmaz diyorlar, ancak çalışıyor.
Fake ROM genel ismi ama aslında sendeki 1.0.4.0 sürümünün isminde oynama yapılarak güncellemeye kapatılmış sürüm. NFC vs. çalışır. NFC Hindistan ROM'da çalışmaz. Sendeki Global ROM sadece güncellemeleri kapalı.

Rehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme Bu yöntemle Güncel global sürüme geçersin ama mobil internet arama vs için Çin veya Hint modem atılması gerekir. Onu da BL kapalı olduğu için yetkili hesapla ücretle atabilirler.

Ya da buradaki yöntem ile NFC ve ESim çalışmayacak şekilde Hint romu kullanabilirsin, mobil internet aramada sorun yok. Ayrıca Endonezya ROM'unu yükleyenlerde NFC çalıştığını belirtenler var ve modeme gerek yok diye de.

Oyla:

mur@@d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 13 pro 4g
Konular
1
Verdiğin konuyu daha önce okumuştum. Oradaki cihazda da menüde bootloader kilidi açık görünüyor, ancak kapalıymış. Ben de her türlü kapalı. Fake rom konularının neredeyse tamamını inceledim ama cihazdaki değişiklikler bir kaç benzerlik dışında benimkilere benzemiyor ve kafam iyice karıştı. Güncellemeye tıklayınca arıyor yeni güncellenme yok diyor, herhangi bir hata vermiyor.
Yaşayacağım tek sorun güncelleme almayacak olması mı. Ota dan manuel güncelleme yapamaz mıyım. NFC benim için önemli.

Oyla:

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Verdiğin konuyu daha önce okumuştum. Oradaki cihazda da menüde bootloader kilidi açık görünüyor, ancak kapalıymış. Ben de her türlü kapalı. Fake rom konularının neredeyse tamamını inceledim ama cihazdaki değişiklikler bir kaç benzerlik dışında benimkilere benzemiyor ve kafam iyice karıştı. Güncellemeye tıklayınca arıyor yeni güncellenme yok diyor, herhangi bir hata vermiyor.
Yaşayacağım tek sorun güncelleme almayacak olması mı. Ota dan manuel güncelleme yapamaz mıyım. NFC benim için önemli.
Bu iş çok karışık. Ben ota güncellemesi alamadım fakat zip paketiyle güncelleme yaptım 1.0.1.0 dan 1.0.5.0 güncellemesine. Telefon da her dil var, bootloader kapalı görünüyor hem ayarlarda hem de fastbootta. Sadece güncelleme kayıtlarına ulaşamıyor bu kadar. Hatta mi hesabı da ekleyebiliyorum ama bölge uyuşmuyor cart curt olayından eklenmiyor o çin cihazı olduğundan diye sanıyorum. Anlayan kimse yok bu durumu ve ne gibi yol izlenir o da yok.

Oyla:

mur@@d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 13 pro 4g
Konular
1
Cihazda mi hesabı kurulu evet, bootloader başvurusu için Çin bölgesi dışında bir hesapla başvuru yapıldığı için cihaza ekleyenemiyor. Benim de gördüğüm tek sıkıntı güncelleme kayıtlarına ulaşamamak (önemli değil). Aldığım telefoncu güncelleme alır, yapılır sıkıntı yok. Sadece format atma imei uçar demişti (direnç kayıtlı). Güncelleme alsa gözümle görsem, gerisinin önemi yok.

Oyla:
Üst Alt