- Adım
- Ahmet Efe
- Cihazım
- Redmi 9T
- Konular
- 1
GlobaldiÇin model cihaz ise server kapalı şuanda çin cihazlara yapacak hiç bir şey yok bekleyecek.
GlobaldiÇin model cihaz ise server kapalı şuanda çin cihazlara yapacak hiç bir şey yok bekleyecek.
Bl kilidi açılıp rom kurulacak.Cihazım fake rom mi 13 ultra kullanıcısıyım bu halttan nasıl kurtulurum yardımcı olur musunuz
Bl zor gibi görünüyor ama ne romu atmalıyım yardımcı olur musun varsa inst verir misin agamBl kilidi açılıp rom kurulacak.
Bl zor gibi görünüyor ama ne romu atmalıyım yardımcı olur musun varsa inst verir misin agam
Merhaba bende 14 ultra var fake rom atılmış bende kurtulmak istiyorum bı kaç kişi ile konuştum yapacak bişey yok gibi şeyler soyledilerArkadaşlar merhaba herkese telefonum redmi note 12 pro plus 12/256. Telefonu aldığım satıcı fake rom yükleyerek satmış ve ben bu konuda oldukça cahil olduğum için anlamamıştım. Gerek güncelleme almaması gerekte android sürümü düşüklüğü canımı sıkıyordu bir çok yol denedim ve sorunu kendimce çözmeye çalıştım. Mıuı downloader uygulmasıyla denedim olmadı,PC üzerinden denemek için bootloader kilidini açmayı denedim sürekli hatalar aldım oda olmadı. Forumda ve internette yardım aradım ve Can isimli bir arkadaşın önerdiği kişi aracılığıyla bugün bu sorunu tam anlamıyla çözdük. Cihazım direnç kayıtlı olduğu için İmei'lerim gitmedi ve hyperos güncellemesini aldım. Grup kurallarınca reklam yapmak muhtemelen yasaktır o sebepten ötürü isim ve iletişim bilgisi veremiycem. Muhtemelen kendiside bu forumdadır ve bu yazıyı görürse kendisine selamlar. Ufak bir deneyimimi paylaşmak istedim,herkese iyi forumlar.
Merhaba 14 ultra var ne yapmamız lazimFake rom sorununu yasayan kardeslerim varsa ucretsiz yardimci oluyorum
Bende Xiaomi 14 ultra ve redmi note 13 pro plus olarak 2 tane cihaz var ikisinin de bl kilidi kapalı ikisinde de fake rom var 14 ultra direnç kayıtlı 13 pro plus kayıtsız bu cihazların ikisini de fakeden kurtaralım reis özelden de yazıyorum sanaÇin model cihaz ise server kapalı şuanda çin cihazlara yapacak hiç bir şey yok bekleyecek.
Redmi note 13 pro 5g kullanıcısıyım. Fake romdan dolayı güncelleme alamıyorum. Yardım eder misinizGeçmiş olsun Bu tür konularda forumda biz destek vermekteyiz.
Maalesef bu cihaz için maliyet yüksek değmez. Satıp cihazı değiştirmeniz daha mantıklı olacaktır.Redmi note 13 pro 5g kullanıcısıyım. Fake romdan dolayı güncelleme alamıyorum. Yardım eder misiniz
Fake rom işi, satıcı tarafından bilerek yapılan bir işlem mi oluyor?Maalesef bu cihaz için maliyet yüksek değmez. Satıp cihazı değiştirmeniz daha mantıklı olacaktır.