Sohbet Fake rom belasından nasıl kurtulduğumu anlatıyorum

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
11
aldıgınız yere soyleyın ben ole cozdum verdım hyperos yuklu verdı bana gerı dırenc kayıtlı 5g cıhaz almayın tavsıye etmem

bant sorunu oluyor genelde dısbırator garantılı anlamaya calısın cok sorun oluyor
Direnç ile bant sorunu ne alaka ki

audis8

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jvjbjbjbk
Cihazım
Redminote12pro5
Konular
0
Merhaba bana yardımcı olur musunuz cihazımda fake rom var olduğunu keşfettim cihazım redmi note 12 pro 5g nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardımcu olurmusunuz

mymurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mymurat
Cihazım
12 pro
Konular
4
Merhaba bana yardımcı olur musunuz cihazımda fake rom var olduğunu keşfettim cihazım redmi note 12 pro 5g nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardımcu olurmusunuz
Hiç bir işe yaramayan bir rom fake
Yeni global rom yükleme yapın.

oguzhan30

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Arkadaşlar merhaba herkese telefonum redmi note 12 pro plus 12/256. Telefonu aldığım satıcı fake rom yükleyerek satmış ve ben bu konuda oldukça cahil olduğum için anlamamıştım. Gerek güncelleme almaması gerekte android sürümü düşüklüğü canımı sıkıyordu bir çok yol denedim ve sorunu kendimce çözmeye çalıştım. Mıuı downloader uygulmasıyla denedim olmadı,PC üzerinden denemek için bootloader kilidini açmayı denedim sürekli hatalar aldım oda olmadı. Forumda ve internette yardım aradım ve Can isimli bir arkadaşın önerdiği kişi aracılığıyla bugün bu sorunu tam anlamıyla çözdük. Cihazım direnç kayıtlı olduğu için İmei'lerim gitmedi ve hyperos güncellemesini aldım. Grup kurallarınca reklam yapmak muhtemelen yasaktır o sebepten ötürü isim ve iletişim bilgisi veremiycem. Muhtemelen kendiside bu forumdadır ve bu yazıyı görürse kendisine selamlar. Ufak bir deneyimimi paylaşmak istedim,herkese iyi forumlar.
merhabalar aynı sorun bende var yardımcı olur musunuz ?

Orion01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orion
Cihazım
14 ultra
Konular
1
merhabalar aynı sorun bende var yardımcı olur musunuz ?
Maalesef sanal SMS şuan yasaklandı eğer Çinli bir arkadaşınız yoksa yapamazsınız sitede bir tamirci vardi ismini unuttum ona bir sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide internette 30 dolara yapan bir adam var ncunlock diye

oguzhan30

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Maalesef sanal SMS şuan yasaklandı eğer Çinli bir arkadaşınız yoksa yapamazsınız sitede bir tamirci vardi ismini unuttum ona bir sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide internette 30 dolara yapan bir adam var ncunlock diye
Çinli birisi varsa nasıl yapılıyor

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
Çinli birisi varsa nasıl yapılıyor
Bölgesi çin olan bir xiaomi hesabı oluyor. Siz hyperos php dosyasını kullanıyorsunuz ayarlardan o hesaba girip başvuru yapıyosunuz. 1 hafta sonrada bilgisayardan aynı hesaptan kilidi açıyorsunuz. Forumda konularda mevcut.

Üst Alt