- Adım
- Onur
- Cihazım
- Han
- Konular
- 0
Yardımınızı bekliyorum o haldeFake rom sorununu yasayan kardeslerim varsa ucretsiz yardimci oluyorum
Yardımınızı bekliyorum o haldeFake rom sorununu yasayan kardeslerim varsa ucretsiz yardimci oluyorum
Özele gel hallerizYardımınızı bekliyorum o halde
Redmi 12 pro 5g lerde bl kilit aciliyor hesabi degistirin yada cohaz a format atarak tkrar deneyinRedmi 12 pro 8 ram pro 5g cihazına sahibim bootloader kilidini acamiyorum 1 hafta beklesem bile acilmadi telefonum mevcut cihaz sonu G ile gozukuyo arkasındaki etiket C çin cihazi nasıl bir yol izlemeliyim fake rom yüklü
Hocam yardimci olurmusunuz bana cihaz redmi note 13 pro+ 5g (zircon)Fake rom sorununu yasayan kardeslerim varsa ucretsiz yardimci oluyorum
Xiaomi 13 ultra yardımcı olurmusunuzCihaziniz nedur
Merhaba arkadaşa ulasabilirmiyim.Arkadaşlar merhaba herkese telefonum redmi note 12 pro plus 12/256. Telefonu aldığım satıcı fake rom yükleyerek satmış ve ben bu konuda oldukça cahil olduğum için anlamamıştım. Gerek güncelleme almaması gerekte android sürümü düşüklüğü canımı sıkıyordu bir çok yol denedim ve sorunu kendimce çözmeye çalıştım. Mıuı downloader uygulmasıyla denedim olmadı,PC üzerinden denemek için bootloader kilidini açmayı denedim sürekli hatalar aldım oda olmadı. Forumda ve internette yardım aradım ve Can isimli bir arkadaşın önerdiği kişi aracılığıyla bugün bu sorunu tam anlamıyla çözdük. Cihazım direnç kayıtlı olduğu için İmei'lerim gitmedi ve hyperos güncellemesini aldım. Grup kurallarınca reklam yapmak muhtemelen yasaktır o sebepten ötürü isim ve iletişim bilgisi veremiycem. Muhtemelen kendiside bu forumdadır ve bu yazıyı görürse kendisine selamlar. Ufak bir deneyimimi paylaşmak istedim,herkese iyi forumlar.
sizin cihaz ve problem nedir?Merhaba arkadaşa ulasabilirmiyim.
sizin cihaz ve probl
Face rom xm sonusizin cihaz ve problem nedir?
model nedir? direnç varmı?Face rom xm sonu