Sohbet Fake rom belasından nasıl kurtulduğumu anlatıyorum

Emirsonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirson
Cihazım
13ultra
Konular
0
buyrun cihaz modeli ve problem nedir?
13ultra problem cihaz çin cihazı fake rom yükleyip global diye sattılar bize ne güncelleme alabiliyoruz ne de başka birsey telefoncular olmuyacagini söyledi yazılım atarsak çöp olur falan dedi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
13ultra problem cihaz çin cihazı fake rom yükleyip global diye sattılar bize ne güncelleme alabiliyoruz ne de başka birsey telefoncular olmuyacagini söyledi yazılım atarsak çöp olur falan dedi
Çin cihazlar için şuanda server kapalı maalesef

eminnzw

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
2312DRA50G
Konular
0
Geçmiş olsun Bu tür konularda forumda biz destek vermekteyiz.
İyi günler Öncelikle merhaba benim telefonum Redmi Not 13 pro 5g yurt dışı bu özellikleri sana soyliyimde ne yapacağımı bana şöyle lutfen şimdi telefon yurt dışı +hyperos2 almadı+bootloader kilidi kapalı ama işlem yapmaya çalıştığımda olmuyor yani ne o kilit açılıyor nede işlem yapılmıyor+direnç yok diyor ama bence var + güncelleme kısmına geldiğimde ise güncelleme kayıtlarına erisiminiz yok diyor ve üstte yazan sürüm şu 1.0.6.0.UNRMIXM+ telefon global mi degilmi belli değil ne yapacam he birde çabuk isiniyor ve sarzi eskisi gibi gitmiyor ve telefonu alalım 4 ay fln oldu ve Bence telefon FAKE ROM LUTFEN YARDIM ET ALLAH İÇİN.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
İyi günler Öncelikle merhaba benim telefonum Redmi Not 13 pro 5g yurt dışı bu özellikleri sana soyliyimde ne yapacağımı bana şöyle lutfen şimdi telefon yurt dışı +hyperos2 almadı+bootloader kilidi kapalı ama işlem yapmaya çalıştığımda olmuyor yani ne o kilit açılıyor nede işlem yapılmıyor+direnç yok diyor ama bence var + güncelleme kısmına geldiğimde ise güncelleme kayıtlarına erisiminiz yok diyor ve üstte yazan sürüm şu 1.0.6.0.UNRMIXM+ telefon global mi degilmi belli değil ne yapacam he birde çabuk isiniyor ve sarzi eskisi gibi gitmiyor ve telefonu alalım 4 ay fln oldu ve Bence telefon FAKE ROM LUTFEN YARDIM ET ALLAH İÇİN.
Şuanda yapacak bir şey yok böyle kullanacaksınız. İyi forumlar

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hiç bir şekilde çözümü yokmu usta ya yoksa elden cikaracam yada bunu aldığım yere teslim edeceğim bilmiyoruz diye bizi kazikliyorlar
Şuanda yok. Geçmiş mesajları okuyun lütfen.

Üst Alt