Mod Fake ADRENO 660

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Android 13 romda uyumsuz android versiyonu hatası veriyor.

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Bilgilendirme için teşekkürler, yeni versiyonu gelince eklemede bulunurum
Şimdi android 12 olan bir roma kurdum ve işe yaradı. Oyunları yüklemeden çalışıp çalışmayacağını anlamanın yolu var mı?

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Şimdi android 12 olan bir roma kurdum ve işe yaradı. Oyunları yüklemeden çalışıp çalışmayacağını anlamanın yolu var mı?
programını indirin. İşlemci kısmında GPU nun yanında adreno 660 yazması lazım eğer yazıyorsa olmuştur

Mehmet 90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
53
Fake ADRENO 660 modülü ile mevcut düşük GPU modelinizi ADRENO 660 olarak değiştirerek oyunlardaki 60/90/120 FPS modlarına erişebilirsiniz.

Mediatek cihazlar için yok mu

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Note 10 Pro, Xiaomi Eu 13.0.14 sürümünde denedim. Wild Rift'te hiç bir değişim olmadı. Açılmayı bırakın oyun daha da kastı. Menü geçişleri, cihaz açılırken ekrana geç gelme gibi sorunlar baş gösterdi. Genel olarak menü arası geçişler ağırlaştı ve 120hz olmasına rağmen play store kasmaya başladı. Bende işe yaramadı. Yine de paylaşım için çok teşekkürler.

Mehmet 90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
53
Note 10 Pro, Xiaomi Eu 13.0.14 sürümünde denedim. Wild Rift'te hiç bir değişim olmadı. Açılmayı bırakın oyun daha da kastı. Menü geçişleri, cihaz açılırken ekrana geç gelme gibi sorunlar baş gösterdi. Genel olarak menü arası geçişler ağırlaştı ve 120hz olmasına rağmen play store kasmaya başladı. Bende işe yaramadı. Yine de paylaşım için çok teşekkürler.
Bulmuyorum

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Oyunun fps değerini yükseltmek yanında oyun çözünürlüğü ve grafik kalitesini de arttırıyor. Fps değerini yükselttikten sonra grafik ve çözünürlük seçeneklerini düşürün.

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Oyunun fps değerini yükseltmek yanında oyun çözünürlüğü ve grafik kalitesini de arttırıyor. Fps değerini yükselttikten sonra grafik ve çözünürlük seçeneklerini düşürün.
İyide FPS seçeneğini yükseltmek bir yana seçenekler açılmadı bile, çözünürlük hep aynıydı zaten. Grafik kalitesinde de hiç bir artış gözlemleyemedim. AOSP üzerinden başka cihaz olarak gösterme özelliği açınca 120 FPS kilidi açılıyor o zaman zaten kendisi çözünürlüğü de düşürüyor. Bu modül miui üzerinde bende işe yaramadı.

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
İyide FPS seçeneğini yükseltmek bir yana seçenekler açılmadı bile, çözünürlük hep aynıydı zaten. Grafik kalitesinde de hiç bir artış gözlemleyemedim. AOSP üzerinden başka cihaz olarak gösterme özelliği açınca 120 FPS kilidi açılıyor o zaman zaten kendisi çözünürlüğü de düşürüyor. Bu modül miui üzerinde bende işe yaramadı.
Haklısın, wildrift de 120 fps seçeneğini açmak için modülü kurmadan önce termux yükleyip root yetkisi vermek gerek ardından modülü kurulduğunda termux açılacak ve seçenekler arasından wildrift'i seçip onaylaman gerekir. Bunu belirtmemiş olmam benim hatam kusura bakma

Üst Alt