Şimdi android 12 olan bir roma kurdum ve işe yaradı. Oyunları yüklemeden çalışıp çalışmayacağını anlamanın yolu var mı?Bilgilendirme için teşekkürler, yeni versiyonu gelince eklemede bulunurum
Şimdi android 12 olan bir roma kurdum ve işe yaradı. Oyunları yüklemeden çalışıp çalışmayacağını anlamanın yolu var mı?
Mediatek cihazlar için yok muFake ADRENO 660 modülü ile mevcut düşük GPU modelinizi ADRENO 660 olarak değiştirerek oyunlardaki 60/90/120 FPS modlarına erişebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BulmuyorumNote 10 Pro, Xiaomi Eu 13.0.14 sürümünde denedim. Wild Rift'te hiç bir değişim olmadı. Açılmayı bırakın oyun daha da kastı. Menü geçişleri, cihaz açılırken ekrana geç gelme gibi sorunlar baş gösterdi. Genel olarak menü arası geçişler ağırlaştı ve 120hz olmasına rağmen play store kasmaya başladı. Bende işe yaramadı. Yine de paylaşım için çok teşekkürler.
Oyunun fps değerini yükseltmek yanında oyun çözünürlüğü ve grafik kalitesini de arttırıyor. Fps değerini yükselttikten sonra grafik ve çözünürlük seçeneklerini düşürün.Note 10 Pro, Xiaomi Eu 13.0.14 sürümünde denedim. Wild Rift'te hiç bir değişim olmadı. Açılmayı bırakın oyun daha da kastı. Menü geçişleri, cihaz açılırken ekrana geç gelme gibi sorunlar baş gösterdi. Genel olarak menü arası geçişler ağırlaştı ve 120hz olmasına rağmen play store kasmaya başladı. Bende işe yaramadı. Yine de paylaşım için çok teşekkürler.
İyide FPS seçeneğini yükseltmek bir yana seçenekler açılmadı bile, çözünürlük hep aynıydı zaten. Grafik kalitesinde de hiç bir artış gözlemleyemedim. AOSP üzerinden başka cihaz olarak gösterme özelliği açınca 120 FPS kilidi açılıyor o zaman zaten kendisi çözünürlüğü de düşürüyor. Bu modül miui üzerinde bende işe yaramadı.Oyunun fps değerini yükseltmek yanında oyun çözünürlüğü ve grafik kalitesini de arttırıyor. Fps değerini yükselttikten sonra grafik ve çözünürlük seçeneklerini düşürün.
Haklısın, wildrift de 120 fps seçeneğini açmak için modülü kurmadan önce termux yükleyip root yetkisi vermek gerek ardından modülü kurulduğunda termux açılacak ve seçenekler arasından wildrift'i seçip onaylaman gerekir. Bunu belirtmemiş olmam benim hatam kusura bakmaİyide FPS seçeneğini yükseltmek bir yana seçenekler açılmadı bile, çözünürlük hep aynıydı zaten. Grafik kalitesinde de hiç bir artış gözlemleyemedim. AOSP üzerinden başka cihaz olarak gösterme özelliği açınca 120 FPS kilidi açılıyor o zaman zaten kendisi çözünürlüğü de düşürüyor. Bu modül miui üzerinde bende işe yaramadı.