Mod Fake ADRENO 660

Brkkrccccc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Pocophone f1
Konular
1

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
telefon açılmıyor twrp e atıyor mödülü nasıl silcem mi 11 lite 5g konudaki öntemi denedim ama olmuyor twrp flaş lamıyor
Çözümü bulunca bizimle paylaşır mısınız. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olur ise yardımcı olumuş olursunuz.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
hocam çözüm ben bulamadım format attım twrp den belki bulan olur
Gerçekten çok üzüldüm kendim denedim sorun görmeyince paylaştım umarım bir daha yaşayan olmaz bu sorunu.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben micc9pro da denedim ayarlarda 90 ve 120 fps aciliyor ama oyun icinde 60 da kaliyor fps belki baskasinda calisir
Mobil cihazda alacağınız maksimum FPS ekran yenileme hızı ile orantılıdır. 60 hz ekran ile en fazla 60 fps değerine ulaşabilirsiniz. Bu tür yöntemler sizin için gereksiz doğrusu.

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
Mobil cihazda alacağınız maksimum FPS ekran yenileme hızı ile orantılıdır. 60 hz ekran ile en fazla 60 fps değerine ulaşabilirsiniz. Bu tür yöntemler sizin için gereksiz doğrusu.
Aslında pek de gereksiz sayılmaz snapdragon 720g işlemci ile bazı oyun ayarlarında örneğin pubg gibi 60 fps seçeneği çıkmıyor maximum 40 fps de oynayabiliyorum. Bu modül sayesinde 60 fps desteğini açıp sabit 60 fps ayarına çektiğimde akıcı bir görünüm elde ediyorum. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar için mucize değerinde olabiliyo.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Aslında pek de gereksiz sayılmaz snapdragon 720g işlemci ile bazı oyun ayarlarında örneğin pubg gibi 60 fps seçeneği çıkmıyor maximum 40 fps de oynayabiliyorum. Bu modül sayesinde 60 fps desteğini açıp sabit 60 fps ayarına çektiğimde akıcı bir görünüm elde ediyorum. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar için mucize değerinde olabiliyo.
cihaz ne dizin

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Çözümü bulunca bizimle paylaşır mısınız. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olur ise yardımcı olumuş olursunuz.
hocam çözüm ben bulamadım format attım twrp den belki bulan olur

Benzer durum tekrar başınıza gelirse data mount edebilen bir TWRP üzerinden dosya yöneticisine girin.
KÖK/DATA/ADB/MODULES klasörüne girin.

Bu kısımda her modül için bir klasör bulunur modülün klasörünü silerseniz modül kalkar.

canakay

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Astsubay
Konular
14
Kendim de kullanıyorum fakat cihazın 60 FPS destekliyor ise maksimum 60 FPS alırsın. Fazlasını alabilmek için ya overclock yada yeni bir cihaz alman gerek.
Genelde cihazı 60 FPS destekleyen fakat 30 FPS den fazla oyunlarda seçenek sunmayan oyunlar için kullanılmalı. Zaten güçlü bir cihaza sahip isen kullanmaya pek de gerek yok gibi.

Kendim de kullanıyorum fakat cihazın 60 FPS destekliyor ise maksimum 60 FPS alırsın. Fazlasını alabilmek için ya overclock yada yeni bir cihaz alman gerek.
Genelde cihazı 60 FPS destekleyen fakat 30 FPS den fazla oyunlarda seçenek sunmayan oyunlar için kullanılmalı. Zaten güçlü bir cihaza sahip isen kullanmaya pek de gerek yok gibi.
Ekran kaç Hz ise o kadar fps alırsın istediğin kadar oc yap veya mod yükle.60hz panel 61 fps bile desteklemez

Üst Alt