Yardım Fabrika ayarlarına döndüm. imei silindi ve imei repair yapamıyorum. ?

hamzabakansiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hamza
Cihazım
mi9 t
Meslek
Üniversite Öğrenci
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
iumi 12.0.3
Telefon Modeli
mi 9 t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar

Telefonum mi 9 t telefonumdan fotoraflarımı alıp format atmak istedim ama attıktan sonra imei silindi ve şebekem görünmüyor. Araştırıdm nasıl yaparım diye bu seferde imei repair için telefon unlock olması lazımmış ama bunun içinde hücresel veriyi kullanmam lazım şebeke olmadığı içinde yapamıyorum, çıkmaz da kaldım yardım edebilecek varmı.

Teşekkür ediyorum...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Kardeşim fabrika ayarı root rom twrp bs her işlem cihazınızın imeisini uçurur kendi başınıza herhangi bir işlem yapmanızı tavsiye etmiyorum bilen birine götürün tamir ettirin
Her telefon aynı değildir. Mesela note 8 proda hiç gitmez IMEI ister fabrika ayarı ister twrp

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
bir ekleme de ben yapayım Xiaom redmi note 8 kullanıyorum cihazım IMEI işlemi gördü ama hem orijinal recoverysinden sıfırlama yaptım hem fabrika ayarlarına döndürdüm hem de bootloader kilidini kapatıp geri açtım ancak hiçbir şekilde IMEI silinmedi bu cihazdan cihaza işlemden işleme değişebilen bir olay lütfen buna dikkat edelim

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Her telefon aynı değildir. Mesela note 8 proda hiç gitmez IMEI ister fabrika ayarı ister twrp
Hocam xiomi cihazlarda yurt dısı kayıtlı cihazların imeisi sıkıntılı belli olmuyor ne zaman uçacagı dediğiniz gibi cihazdan cihaza değişebilir

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam eu rom rehberim mevcut kaç.kişi özelden mesajı attı twrp ve rom kurulumu sonrası imeim gitti diye özellikle konuda belirttim rehberimde ama dinlemeyen onlarca arkdaştan mesaj aldım bizde boş yere konusmuyoruz yani ?
İşlem sırasında efs silmiş olabilir ama twrp flaşlama ile ya da root atma ile IMEI gitmez forumun %60-70 i IMEI atılmış cihazda root ve twrp kullanıyor bu dediğinizi ilk sizden duyuyorum IMEI silindiğini twrp sonrası

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
bir ekleme de ben yapayım Xiaom redmi note 8 kullanıyorum cihazım IMEI işlemi gördü ama hem orijinal recoverysinden sıfırlama yaptım hem fabrika ayarlarına döndürdüm hem de bootloader kilidini kapatıp geri açtım ancak hiçbir şekilde IMEI silinmedi bu cihazdan cihaza işlemden işleme değişebilen bir olay lütfen buna dikkat edelim
Aynen katılıyorum diğer yönetici arkadaşa aslında bunu izah etmeye çalıştım o beni anlamadı bir türlü

Oyla:

Ertan Karagöz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Merhabalar benim telefonum redmi note 8 pro yurd dışı bir telefon 12.0.8.0 güncellemesi de telefonu sıfırladım da imail gitmezdi 12.5 olduğunda format attığında temiz kurulum olsun diye format attım imail gitti 12.5 güncellemesjnden önce böyle bir durum yoktu ? Neden peki gitti

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar benim telefonum redmi note 8 pro yurd dışı bir telefon 12.0.8.0 güncellemesi de telefonu sıfırladım da imail gitmezdi 12.5 olduğunda format attığında temiz kurulum olsun diye format attım imail gitti 12.5 güncellemesjnden önce böyle bir durum yoktu ? Neden peki gitti
8 gb ramli model mi yoksa 6 gb ramli model mi?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Gitmez kanaatine nasıl vardınız ki..bu yapılan yöntemle alakalı. Giden yöntem var gitmeyen yöntem var

Oyla:

Ertan Karagöz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Gitmez kanaatine nasıl vardınız ki..bu yapılan yöntemle alakalı. Giden yöntem var gitmeyen yöntem var
Bildiğiniz fabrika ayarlarına dön seçeneğine tıkladım sorna sıfırlandı baktım imail gitmis yani dioyrum bende mi sıkıntı car imail artırdık telefoncuda aynı şekilde telefonu sıfırladı gene ima gitti yani
Harf reset yapsak ?

Oyla:
Üst Alt