hocam redmi4 , note4 cihazları yurt dışından aldırmanın pek bir espirisi yok artık. Türkiye fiyatları gayet uygun. note4 4/64 1000tl civarında Türkiye de.Ahiretlik devam mı cihaz satışına ? redmi 4 prime lazım nasıl yardımcı olacaksın ?
Kesinlikle katiliyorum one plus 5 fiyati 5t fiyatiyla neredeyse ayni. Daha yeni mi note 3 aldim burada yazilan mi note 2 fiyatina (istanbul /kadikoy) fiyatlarin cok dusmesi lazim.Liste güncel değil, fiyatlar pahalı, yeni modeller var ama listede yok, sizden ricam sıfır kilometre yeni bir liste yapmanız, fiyatlarda da değişiklik tabii.
almak istediğiniz telefonu bildirin. size güncel fiyat vereyim hocam.Kesinlikle katiliyorum one plus 5 fiyati 5t fiyatiyla neredeyse ayni. Daha yeni mi note 3 aldim burada yazilan mi note 2 fiyatina (istanbul /kadikoy) fiyatlarin cok dusmesi lazim.
hocam yeni telefon alcam da uygun fiyata elinizde neler var? mi note 3 mi 6 mi mix 2 fiyatları nedir. parasal durumuma göre alım yapcam. f/p önemli benim için.almak istediğiniz telefonu bildirin. size güncel fiyat vereyim hocam.
listeye güncellemeye fırsatım yok şuan. olunca güncelleyeceğim.