MetinAyaz koray selduman ne konuşacağını mı düşündün bunca zaman?
Madem haklısın neden yazdıklarıma hemen yada gün içinde cevap vermedin?
Forum yöneticerinden bir tanesi ile uzun uzadıya konuşmam sonrası cevap vermen ayrıca bir manidardır!!!
Herkesi akılsız, kendini çok akıllı mı zannediyorsun?
Hangi hak size, benim sevdiğim kişiler hakkında ileri geri akılsız akılsız konuşma hakkı veriyor?
Hangi cüretle forumda, face de vs. iftira atıp kaçıyorsunuz?
Gürcistan daki adresimi kullanmak için benden nasıl rica da bulunduğunuzu neden söylemiyorsunuz buraya?
Gürcistandaki adresime telefon aldırırken nasıl konuştunuz benimle. "Hocam nakitte sıkışığım. Kredi kartım ile sizin adrese aldırsam olur mu" diye sormadınız mı bana?
Bende size gürcistan dan bana cihazların gelme maliyeti 70tl dir. aynı işi yapıyoruz. sizden kar almam, maliyetine yardımcı olurum size demedim mi?
Benden cihaz satın almış gibi niçin yalan konuşuyorsun şimdi? Sana cihaz satsam 100-200-300 ne kadar kar etmek istiyorsam sizden alamazmıydım?
Benden cihaz satın aldığınız yalanını söylüyorsun. satın aldığınız cihazların ödemelerini gösterirmisiniz? 70tl ler cihazların gürcistan dan bana gelme maliyetleridir. onlarla kendinizi kardırmaya çalışmayın.
Cihaz satın aldığınız bir satıcı kargo paketinin üstüne 400 küsür dolar yazdı ve telefonunuza vergi çıktı. konuşurken bana yazdığınız mesajda "benim mallığım" demediniz mi?
Kanıt resim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"15 eylülde çıkan vergi borcunu gönderiyorum dediniz" göndermediniz, "19 eylülde parayı gönderiyorum şimdi dediniz" ve anca 4 günde gönderebildiniz!
Telefona vergi çıktığını, tutarının ne kadar olduğunu da 9 eylülde bildiğiniz halde, bunları foruma neden yazmadınız. yalanınız ortaya çıkar diye mi???
Mehmet Akif Ersoy ne güzel dedi;
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
umi dediğin cihazın bataryası şiştiğinde sizinle görüştüm. 6 nisan 2017 de bunun kaydı var. belki de bu tarihten daha önce telefon ile konu hakkında görüşmüştük. tam aklımda yok.
şimdi bunuda kanıtlayalım
1 numaralı resim.
görüşme sonrası bataryanın şiştiğini, ekranı kırmış olabileceğini ve bataryanın değişmesi gerektiğini, sizin elinizde olmadığı için yapamayacağınızı belirttiniz.
resim 2 de
hızlı şarjdan, pilden olduğunu söylediniz. umi süper de, sony marka pil kullanıyorlar diye belirtince size, "o zaman hızlı şarj ve şarj entegre dandik" dediniz. yani hemen başka kusurlu birşey attınız ortaya.
dediğiniz tutmayınca başka bir şeyi kusurlu göstermek sizin yapınız anladığım kadar. bu tür sözlerinizle çok karşılaştım çünkü.
umi cihazın imei işlemleri için size 4 temmuz 2017 de yazdım.
kanıt resim 3
6 nisan ile 4 temmuz tarihlerinin arasında neredeyse 3 ay var. pil siparişi, takılması 1,5ay dersek eğer, cihazın pili değiştikten sonra 1,5 ay kullanıldı minimum.
imei kapandığı için, size 4 temmuzda yapabilirmisiniz diye sordum. üstteki resimde tarih var.
"geçenlerde bir umi cihaza attım dediniz"
sonra "atarım diye düşünüyorum" dediniz.
demek ki tam emin değildiniz imei atıp atamayacağınıza.
6 temmuzda size umi cihazın çalışır vaziyette olan bir çok resmini attım. ayrıca siz cihazı aldığınızda çalıştığını siz de söylüyorsunuz. cihazınız hazır kargoya vereceğim dedikten bir kaç gün sonra; cihaz bozuk sürekli reset atmaya başladı diyorsunuz.
.....
yazdıkca uzar gider bu. elimde olan bütün whatsapp mesajlarının hepsini 19. sayfaya ekledim. konuyu merak edip öğrenmek, kimin haklı kimin haksız olduğunu kanaatince söylemek isteyenler buyursun konuya yazsınlar.
her sözün, her işin bir bedeli vardır. iftira atmak delikanlılığa sığmaz. buda anlayana gelsin...