Çözüldü ezan programı düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
arkadaşlar googlplayden diyanet işlerinin namaz vakti , 2.ezan vakti , namaz vakitleri isimli üç programı ayrı ayrı indirdim alarm ayarlarını yaptım ama hiçbiri ayarladığım vakitlerde alarm vermedi telefon ayarlarından bir ayarmı yapmak lazım yoksa bu programlar mi4 ile uyumlu değilmi

ahmet kayaman

ahmet kayaman
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet kayama
Cihazım
mi 5s plus
Konular
0
Mi 5s plus kullanıcısıyım.
Benim sorunum ezan programı normalde çalışsa da maalesef Sabah ezan uyarısı vermiyor.
Bir önceki sistemde bir uyandırıyo bir uyandırmıyodu, Sistemi güncelledikten sonra tamamen gitti. 5-6 farklı program kullandım. Güvenlik'ten otomatik başlatma'yı seçtim, programı devamlı açık olarak kilitledim, bildirim ayarları yaptım, programı birkaç kez kaldırıp kurdum.
Birçok kişi için ufak bir problem olsa da, telefonumdan son derece memnun olsam da, bi tek bu sorun için telefonu elden çıkaracağım galiba.
Yardımcı olan olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
Mi 5s plus kullanıcısıyım.
Benim sorunum ezan programı normalde çalışsa da maalesef Sabah ezan uyarısı vermiyor.
Bir önceki sistemde bir uyandırıyo bir uyandırmıyodu, Sistemi güncelledikten sonra tamamen gitti. 5-6 farklı program kullandım. Güvenlik'ten otomatik başlatma'yı seçtim, programı devamlı açık olarak kilitledim, bildirim ayarları yaptım, programı birkaç kez kaldırıp kurdum.
Birçok kişi için ufak bir problem olsa da, telefonumdan son derece memnun olsam da, bi tek bu sorun için telefonu elden çıkaracağım galiba.
Yardımcı olan olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
Yapılması gerekenleri yapmışsınız kullandığınız program güncellendiğinde veya telefonun romu güncellendiğinde çalışabilir size önerim program yapımcısına sorunu bildirmeniz

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

maybas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
mi6 da bende yaşıyordum bu sorunu aşağıda verdiğim programı yükleyip gerekli izinleri verin bildirmler sorunsuz çalışıyor...

Oyla:

katip2000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Benmi
Cihazım
4A
Konular
0
suna bir cozum bulun ya. Diger ezan programlarida calismiyor. Bende mi4a var

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Ayarlar > pil ve performans > uygulamaların pil kullanımlarıni yönelt buradan uygulamayı bulup kısıtlama yok seçeneğini de seçmeyi unutmayın

Oyla:

Rsm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rasim
Cihazım
Mi6
Konular
0
sayın messevim bende sizin gibi yaptım ezan programı çalıştı fakat ertesi gün çalışmadı araçlar izinler otomatik başlatmaya baktım ezan programı tekrar deaktiv olmuş doğal olarak ezandan 15 dak önceki alarm ve ezan alarmı çalışmadı hala bir çözüm bekliyorum ayrıca siz hangi ezan programını kullanıyorsunuz birde onu deneyeyim teşekkürler
Otomatik baslatmayi pil sorunu olarak gosteriyor eger ki farkinda olmadan dk ekle ye tikladiysaniz o yuzden deaktif olmus olabilir

Oyla:

Yasemin 1987

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasemin
Cihazım
Huawei y7
Konular
0
Huawei y7 kullanıyorum 5 defa kurup kaldırdım ezan programını neden anlarım ve ezan sesını calmıyor sinir oldum ya

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt