Çözüldü ezan programı düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
arkadaşlar googlplayden diyanet işlerinin namaz vakti , 2.ezan vakti , namaz vakitleri isimli üç programı ayrı ayrı indirdim alarm ayarlarını yaptım ama hiçbiri ayarladığım vakitlerde alarm vermedi telefon ayarlarından bir ayarmı yapmak lazım yoksa bu programlar mi4 ile uyumlu değilmi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
messevim' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Güvenli/İzinler/Otomatik Başlatma altındaki menüye bu uygulamaları ekleyin hocam.
Hocam bende redmi note kullanıyorum, ayni sıkıntılar bendede mevcut. Dediginiz ayarkar ise bende yok. Nereden yapabilirim acaba ?

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende G2 vardı. :)

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
programın yapımcısına mail attım verdikleri cevap kitkat yüklü bazı cihazlarda zamanında alarm vermeme durumu oluştuğunu programı komple kaldırıp tekrar kurulduğunda çalışabildiğini (3 kere yükledim kaldırdım aynı durum devam etti) söylediler

Oyla:

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
12
ByKatre' Alıntı:
messevim' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Güvenli/İzinler/Otomatik Başlatma altındaki menüye bu uygulamaları ekleyin hocam.
Hocam bende redmi note kullanıyorum, ayni sıkıntılar bendede mevcut. Dediginiz ayarkar ise bende yok. Nereden yapabilirim acaba ?

Hocam seni buralarda görmek çok güzel. Ne ara aldın Redmi Note. Hayırlı olsun. :)
kardesim senin ne isin var burada yav :) ben bir ay once sans eseri aldim bir redmi note, hayirdir senin ne isin var burada ;) ben g2 yi kaybettim.

Oyla:

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
12
Ayrıca daha sonradan buldum. Araçlar- İzinler kısmından ezan programını da etkinleştirdim. Şu anda widget sıkıntısız çalışıyor.

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
messevim' Alıntı:
Ayrıca daha sonradan buldum. Araçlar- İzinler kısmından ezan programını da etkinleştirdim. Şu anda widget sıkıntısız çalışıyor.

sayın messevim bende sizin gibi yaptım ezan programı çalıştı fakat ertesi gün çalışmadı araçlar izinler otomatik başlatmaya baktım ezan programı tekrar deaktiv olmuş doğal olarak ezandan 15 dak önceki alarm ve ezan alarmı çalışmadı hala bir çözüm bekliyorum ayrıca siz hangi ezan programını kullanıyorsunuz birde onu deneyeyim teşekkürler

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
tasamek' Alıntı:
messevim' Alıntı:

sayın messevim bende sizin gibi yaptım ezan programı çalıştı fakat ertesi gün çalışmadı araçlar izinler otomatik başlatmaya baktım ezan programı tekrar deaktiv olmuş doğal olarak ezandan 15 dak önceki alarm ve ezan alarmı çalışmadı hala bir çözüm bekliyorum ayrıca siz hangi ezan programını kullanıyorsunuz birde onu deneyeyim teşekkürler

Deaktif olmuşsa buna birşey sebep olmuştur. Yeniden aktif edip çıkarken de kaydedildiğinden emin olarak telefonu bir kapatıp açarak kontrol edin.

Oyla:

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
12
tasamek' Alıntı:
messevim' Alıntı:

Markette bulunan "Ezan vakti Pro" Programını kullanmaktaydım. O ayarları yaptıktan sonra widget sıkıntısı yaşamadım. En son çare olarak programın yapımcısı ile irtibata geçebilirsiniz. Meramınızı ona anlatınız bakalım bir çözüm yolu bulunacakmı..

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
messevim' Alıntı:
tasamek' Alıntı:
messevim' Alıntı:

Markette bulunan "Ezan vakti Pro" Programını kullanmaktaydım.  O ayarları yaptıktan sonra widget sıkıntısı yaşamadım.  En son çare olarak programın yapımcısı ile irtibata geçebilirsiniz. Meramınızı ona anlatınız bakalım bir çözüm yolu bulunacakmı..

aynı programı bende kullandım ve mail attım verdikleri cevap android kitkat kullanan bazı telefonlarda sorun oluştuğunu birkaç kez kaldırıp kurunca düzeldiğini söylediler üç kere kaldırıp kurdum aynı sorun devam etti cevap verdiğiniz teşekkürler

Oyla:

namekan-52

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musa
Cihazım
huawei p8 li
Konular
0
Hocam.merb benim telefon huawei p8 lite bendede diyanet ezan programi alarmlar calismiyor sizin dediginiz ayarlari bulamadim yardimci olursaniz seviniri

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
Hocam.merb benim telefon huawei p8 lite bendede diyanet ezan programi alarmlar calismiyor sizin dediginiz ayarlari bulamadim yardimci olursaniz seviniri
Arkadaşım ben diyanetin programını değil ezan vakti pro kullanıyorum telefonunuz miui rom kullanıyorsa güvenlik izinler otomatik başlat altında telefonunuzda ki programlardan ezan programı nı seçiyorsunuz tlf da miui rom yoksa bilemeyeceğim

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt