Çözüldü ezan programı düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
arkadaşlar googlplayden diyanet işlerinin namaz vakti , 2.ezan vakti , namaz vakitleri isimli üç programı ayrı ayrı indirdim alarm ayarlarını yaptım ama hiçbiri ayarladığım vakitlerde alarm vermedi telefon ayarlarından bir ayarmı yapmak lazım yoksa bu programlar mi4 ile uyumlu değilmi

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Ben de şöyle bir problem yaşıyorum. Ezan vakti programını uygulama ikonu üzerinde kalan vakti gösterecek Widget olarak ayarladığımda, güncelleme yapmıyor, ve kalan zamanı çoğu kez doğru göstermiyor. Ama uygulamayı açınca doğru gösteriyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
gurcano' Alıntı:
Ben de şöyle bir problem yaşıyorum. Ezan vakti programını uygulama ikonu üzerinde kalan vakti gösterecek Widget olarak ayarladığımda, güncelleme yapmıyor, ve kalan zamanı çoğu kez doğru göstermiyor. Ama uygulamayı açınca doğru gösteriyor.

Hocam uygulamayı hiç kullanmadım dolayısıyla tam olarak ne olduğunu anlayamadım ama sıkıntının sebebi uygulamanın arka planda çalışmaması gibi görünüyor. Bir üst mesajda belirttiğim ayarı yapıp yeniden deneyebilir misiniz?

Oyla:

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
Teşekkürler. Dediğiniz ayar sonrası şu an normal çalışıyor.

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara' Alıntı:
Güvenli/İzinler/Otomatik Başlatma altındaki menüye bu uygulamaları ekleyin hocam.
hocam teşekkürler deiğiniz ayarları yaptım birgün takip edeceğim sonucu burdan yazarım

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tasamek' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Güvenli/İzinler/Otomatik Başlatma altındaki menüye bu uygulamaları ekleyin hocam.
hocam teşekkürler deiğiniz ayarları yaptım birgün takip edeceğim sonucu burdan yazarım

dediğiniz gibi yapınca uyarı veriyor fakat bu sefer farklı bir sorun var bu programların hepsinde namaz vakti alarm var birde namaz vaktinden önce alarm var bana lazım olan namaz vaktinden önce alarm onu 15 dakika önceye ayarladım bütün vakitlerde ama dün akşam namazına 2 dakika kala yatsı namazına da 6 dakika kala alarm verdi oysa 15 dakika ayarlı idi şuandaki sorun ayarlanan zamanda alarmın çalmaması

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
tasamek' Alıntı:
tasamek' Alıntı:
cantara' Alıntı:

dediğiniz gibi yapınca uyarı veriyor fakat bu sefer farklı bir sorun var bu programların hepsinde namaz vakti alarm var birde namaz vaktinden önce alarm var bana lazım olan namaz vaktinden önce alarm onu 15 dakika önceye ayarladım bütün vakitlerde ama dün akşam namazına 2 dakika kala yatsı namazına da 6 dakika kala alarm verdi oysa 15 dakika ayarlı idi şuandaki sorun ayarlanan zamanda alarmın çalmaması

Bunun telefon ile ilgisi yok gibi görünüyor. Yukarıda yaptığımız işlemin amacı uygulamanın arka planda çalışmasına izin vermekti. Uygulama çalışmadığı için alarm vakitlerinde de alarm veremiyordu. Ama çalışması gerektiği gibi çalışmaması, ağırlıklı olarak uygulama ile alakalı bir sorundur. Bir nedenle uygulama doğru çalışmıyor. Developer'ı ile bir iletişime geçin isterseniz. Belki sizden Logcat isteyerek sorunun nedenini görebilir ve ona göre bir güncelleme yapabilir.

Oyla:

messevim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
m emin
Cihazım
Redmi Note 5 ai
Konular
12
cantara' Alıntı:
Hocam bende redmi note kullanıyorum, ayni sıkıntılar bendede mevcut. Dediginiz ayarkar ise bende yok. Nereden yapabilirim acaba ?

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
messevim' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Hocam bende redmi note kullanıyorum, ayni sıkıntılar bendede mevcut. Dediginiz ayarkar ise bende yok. Nereden yapabilirim acaba ?

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam seni buralarda görmek çok güzel. Ne ara aldın Redmi Note. Hayırlı olsun. :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt