Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Maalesef hindistan romu hata verdiği için dün geçtiğim rom şimdilik iyi sadece wifi ve oyunsuz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evo X kullandığım en iyi aosp romdur sizce ?

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
MSM'yi daha iyi bulma sebebiniz nedir ?
Daha iyi batarya kullanımı ve akıcı bir yapı idi özelleştirme de aynı sayılır. Iyi bir batarya ve performans üzerine yapılı zaten açıklamaları böyle

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Daha iyi batarya kullanımı ve akıcı bir yapı idi özelleştirme de aynı sayılır. Iyi bir batarya ve performans üzerine yapılı zaten açıklamaları böyle
Msm yarısı türkçe yarısı ingilizce çok sevmiyorum

mosterra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RB
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Evolution-X, MiRoom'dan sonra geçtiğim en güzel ROM oldu. Hem bol özellikli hem de akıcı bir rom.

Mi-Room'u bırakma nedenim ise arka planda Xiaomi bazlı romların Xiaomi sunucularıyla çok fazla bağlantı kuruyor olmasıydı. Trafiği merak edenler uygun bir trafik izleyici veya Blokada uygulamasını kurarak durumun vehametini görebilirler.

Eski telefonum GM5'de Revolution Remix kullanıyordum. Benzerlikleri nedeniyle Evolution-X'e alışmak hiç zor olmadı. Ses konusunda her türlü ince ayar yapılmış olarak geliyor. Üstüne Edxposed Framework kurdum ve XprivacyLua'yı + Minminguard + AfWall ekledim. Telefonda tam kontrol sahibi olmak gibisi yok. The Evolver menüsü o kadar iyi düzenlenmiş ki Edxposed üzerine GravitybBox kurmak gerekmiyor. Tüm ayarları yaparken epey zaman harcayabilirsiniz.

Evolution-X kullanılacaksa, şahsi tavsiyem Ryzen kernel kurulması yönünde. Rom'un kendisiyle gelen kernelde işlemci hızları tavan değerlere ayarlandığı için batarya tüketimi aşırı fazla oluyor. Ryzen kernel ile tüketim ciddi şekilde düşüyor.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Evolution-X, MiRoom'dan sonra geçtiğim en güzel ROM oldu. Hem bol özellikli hem de akıcı bir rom.

Mi-Room'u bırakma nedenim ise arka planda Xiaomi bazlı romların Xiaomi sunucularıyla çok fazla bağlantı kuruyor olmasıydı. Trafiği merak edenler uygun bir trafik izleyici veya Blokada uygulamasını kurarak durumun vehametini görebilirler.

Eski telefonum GM5'de Revolution Remix kullanıyordum. Benzerlikleri nedeniyle Evolution-X'e alışmak hiç zor olmadı. Ses konusunda her türlü ince ayar yapılmış olarak geliyor. Üstüne Edxposed Framework kurdum ve XprivacyLua'yı + Minminguard + AfWall ekledim. Telefonda tam kontrol sahibi olmak gibisi yok. The Evolver menüsü o kadar iyi düzenlenmiş ki Edxposed üzerine GravitybBox kurmak gerekmiyor. Tüm ayarları yaparken epey zaman harcayabilirsiniz.

Evolution-X kullanılacaksa, şahsi tavsiyem Ryzen kernel kurulması yönünde. Rom'un kendisiyle gelen kernelde işlemci hızları tavan değerlere ayarlandığı için batarya tüketimi aşırı fazla oluyor. Ryzen kernel ile tüketim ciddi şekilde düşüyor.
Fkm ile ben ayarladım cpu yu sıkıntı olmadı.

Buda suanki kullanım

Ama reboot yaptığım için magisk yükleme yaptım bu nedenle istatistik sıfırladı

aslı bu

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
7.30 ekran süresi ve kalan %30 şarj ile telefonu şarja takmam gerekti. Iyi bir rom. Başka kerneller ilede deneyeceğim

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
4.5 indiriyorum bakalim kurup incelemesini yapayim nasil rom.

Üst Alt