Bildirim ayarlarını kurcalayın hocam oradaki ayarlardan biriyle alakalı muhtemelenHocam 4.7 sürümünü kullanıyorum. Bildirim gelince ekranın üstünde pop-up olarak geliyor ya, normal android gibi gözükmüyor. Normal hale nasıl çevirebilirim?
Hocam ben bayıldım bu ROM'a. Daha önce neden geçmedim diye soruyorum kendime.Bildirim ayarlarını kurcalayın hocam oradaki ayarlardan biriyle alakalı muhtemelen
5.1 deki tüm hatalar çözüldü denemenizi tavsiye ederim açıkçası ben de geçmeyi düşünüyorum ama Miui bırakmam lazım
Sorsaydınız keşke hocamHocam ben bayıldım bu ROM'a. Daha önce neden geçmedim diye soruyorum kendime.
StreX hocam, dediğim gibi 4.7 kullanıyorum. 5.1'e geçerken kirli flash yapsam bir şey olur mu yoksa temiz kurulum mu yapayım?Sorsaydınız keşke hocam
EvolutionX benim favori AOSP romum Mi 8 SE cihazımdan beri Android 9 dan beri kullanıyorum
tabi o cihazda daha güzeldi bu cihaza da Official olarak gelmesi biraz sürdü ama her şeye deydiğini düşünüyorum
Android 11'de her şey daha güzel
Pişman olmazsınız hocam. Ben bayıldım gerçekten.Bende geçmeyi düşünüyorum teşekkürler
Şöyle ki Android sürüm geçişlerinde her zaman Temiz kurulum önerilir Romun geliştiricisi de sorduğumda Temiz kurulum önerdi,ama deneyebilirsiniz bootlop olursa wipe yapıp eski romu kurup yedeklerinizi alıp yeni sürüme temiz kurulum ile geçebilirsiniz.StreX hocam, dediğim gibi 4.7 kullanıyorum. 5.1'e geçerken kirli flash yapsam bir şey olur mu yoksa temiz kurulum mu yapayım?