Sorunsuzluk olarak evet ama o sevdiğim 2 özelliğin bu 2 sürümde olmaması çok canımı sıkıyor. Pili da AOSP romlara göre baya kötü. Beğenmekle beğenmemek arası bir şeydeyim. EvoX düzelmiş olsa hemen geçerim işte.Nasıl hocam beğendiniz mi
Evo da benim denk geldiğim tek sorun pildi hocamSorunsuzluk olarak evet ama o sevdiğim 2 özelliğin bu 2 sürümde olmaması çok canımı sıkıyor. Pili da AOSP romlara göre baya kötü. Beğenmekle beğenmemek arası bir şeydeyim. EvoX düzelmiş olsa hemen geçerim işte.
Android 11 mi?Bugün aldığım habere göre bir sorun çıkmadığı taktirde EvolutionX yayınlanacakmış arkadaşlar
Bende msm xtended Android 11 bekliyorum, gerçi gelmişti siz deneyip pek beğenmediniz diye hatırlıyorum o yüzden yeni sürümü bekliyorumÖyle bekliyorum hocam
Hocam çok karışık neredeyse tamamı İngilizceBende msm xtended Android 11 bekliyorum, gerçi gelmişti siz deneyip pek beğenmediniz diye hatırlıyorum o yüzden yeni sürümü bekliyorum
Bir sorun var sanırım geliştirici bu hafta ya da haftaya dedi az önce konuştum şöyle dedi;
-Daha fazlasını söyleyemem
-Önümüzdeki hafta veya bu hafta yayınlanacak