Sohbet Evofone mi Shop Satış Fiyatları

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Fiyatları yüksek bulan arkadaşlara bir müjdem var. Evofone' nun sattığı cihazlar ithalâtçı garantili değildir arkadaşlar !!! Xiaomi'nin resmi Türkiye garantisi altındaki Genpa Servis tarafından teknik servis ve bakım hizmeti verilmektedir. Duyurulur !!! smoking~~

resmi servisimsi gibi ama değil, xiaomi ama değil, resmi gibi bir şey ama gene genpa gene aynı eleman aynı kalitesiz teknik servis.garantimsi gibi ama değil :D Resmi xiaomi gelip kendi teknik hizmetini vermedikten sonra sarı çizmeli mehmet ağa xiaomiyim diye aynı kalitesiz hizmeti verse nolur.yemin ediyorum şakaların ülkesi burası.ne ülkelere gidip kendisi mağaza açarken türkiye gibi pazarı es geçip aracılara gereksiz para kazandırıyor ya xiaomi daha ne diyelimki.sözüm size değil hocam sözüm tamamen evoya ve ordaki milleti kandıran satış elemanlarına

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
resmi servisimsi gibi ama değil, xiaomi ama değil, resmi gibi bir şey ama gene genpa gene aynı eleman aynı kalitesiz teknik servis.garantimsi gibi ama değil :D Resmi xiaomi gelip kendi teknik hizmetini vermedikten sonra sarı çizmeli mehmet ağa xiaomiyim diye aynı kalitesiz hizmeti verse nolur.yemin ediyorum şakaların ülkesi burası.ne ülkelere gidip kendisi mağaza açarken türkiye gibi pazarı es geçip aracılara gereksiz para kazandırıyor ya xiaomi daha ne diyelimki.sözüm size değil hocam sözüm tamamen evoya ve ordaki milleti kandıran satış elemanlarına
Sıkıntı yok hocam. Maksadımız ironi yapmaktı sadece. Anlayan anladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım telefonları bizim burdan (Azerbaycandan) ve ya herhangi bir başla ülkeden almak gerçekten daha akıllıca. Türkiyede çok fazla pahalı olmuş arkadaşlar.
Orada fiyatlar nedir hocam?

anilatilla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Anıl
Cihazım
Mi band 3
Konular
4
Şuan migrostan almak daha mantıklı sanki.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hydrbyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mİ6 128GB
Konular
1
Bu şartlarda kimse Evofone'dan almaz adamlar açıldıktan 2 ay sonra batacaklar böyle giderse :)

mkemik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Discovery 1
Konular
0
Redmi Note 5 4/64' ü 15 Eylül cumartesi migros'tan 1799 tl'ye aldım. Türkiye xiaomi genpa garantili olarak.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Bu şartlarda kimse Evofone'dan almaz adamlar açıldıktan 2 ay sonra batacaklar böyle giderse :)
Hocam benim temennim de o yönde kapatıp defolsunlar ama işte 2 ay sonra batmazlar. Adamlar piyasaya zaten temkinli girdiler önce 1 mağaza sonra + 1 mağaza daha. En son ticaret sicil gazetesinden kontrol ettiğimde 15-20 gün kadar önce açıklama yapılmadan önce Çinli bir XU isminde ortak bulup firma sermayesini 30.000.000 tl' ye arttırmışlar. Bu sermaye ile baya bir süre kalırlar ama satış yapamazlar. cepport 1 numara her zaman olduğu gibi. Hem uygun fiyat hem de ilgi ve alakalılar.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bayislarida buyuk olur o sermayeyle:))

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Evofone'un açıkladığı bu fahiş fiyatlar inşallah diğer ithalatçı firmalara yol olmaz. O zaman siz seyreyleyin gümbürtüyü....

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Evofone'un açıkladığı bu fahiş fiyatlar inşallah diğer ithalatçı firmalara yol olmaz. O zaman siz seyreyleyin gümbürtüyü....

Evhama gerek yok.

Görüldüğü gibi Mi8 hala 3800'e satılıyor.

Üst Alt