Rom EURom, MultiRom, globe Rom ve MıuıPro ROM portlanma özellikleri ve tercih önceliği

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Şu ana kadar hemen tüm miui resmi ve custom romları kullandım ama global kararlı 8.5.6.0 romu kadar seri ve hatasız, aynı zamanda da şarjı çok iyi giden bir rom görmedim. Şu an bu romdayım, tabi ilerleyen zamanlarda daha iyisi çıkana kadar.

Onda da parmak izi sıkıntısı vardı. Beklemede biraz fazla jarj yiyor ve Mİ5S ısınıyordu. Şuana kadar gördüğüm en iyisi Miui 9 Global Beta İlk Sürüm.

mhmtdgn61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note3
Konular
1
Cidden mi ? Vallaha bu dediklerinden sonra Global Betadan soğudum. Çünkü 650 mb boş ram hiç iç açıcı değil. Developer mı kullanıyorsun stable mı ?
Son gelen xiaomi.eu. 7.9.7 developer sürümünü kullanıyorum. TWRP yüklü ise hiç durmayın derim.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
MultiRom nedir ve EU veMiuiRom a karşı tercih edilmeli

Değerli geliştirici üstadlar MultiRom u tercih edilebilme sebeblerini Xiaomi ve xda da açıklama yapmışlar ancak tam anlayamadım.
Google ve yandex de Türkçeleştirdim ama tam yardımcı olamadı teknik terimler nedeni ile.
Bu nedenle sizler bu konuda uzman olduğunuzdan sizlerle paylaşıyorum.
Yardımcı olursanız memnun oluruz, TEŞEKKÜRLER

•••What is MultiRom?•••
MultiRom is a unique Russian project of which the main focus is quality and stability.
MultiRom Team "Quote"
"Our team is a team of IT professionals. We use modern version control systems, assembly, testing, quality control assembly"

•••Main goal of this project •••
MultiRom team uses their new translation system and patching firmware "B.A.R.S."/Methic.
But Xiaomi.EU team uses simple ways apktool and smali/baksmali.
MultiRom way takes more time to compile but the quality of their work is on a high level.
All APK's during the translation are subject to optimization. The greater the amount of free RAM - as a result of the optimization.

-And one example of their great work & high quality is how much free ram is available compared to other MIUI ROM's.

-They use about 40 patches to make the firmware great. In addition to well-known patches and patch T9 paid to those present:
-Patch Anti-spam, calendar (Russian and Ukrainian holidays), camera, wedge-master, e-mail, gallery, a compass, a framework, Mui keyguard, framework, weather, SMS, yellow pages, security center, videos, contacts, and so on. In general, patches adapted typical Chinese setting and services to European.

-They do not include third-party firmware hacked software. Only Open-Source.

••• What are MultiRom features •••
- Based on China Roms.
- Great improvement in Ram management ( 2.0 GB+ Free Ram Available)
- Supports Both Developer and Stable Roms.
- Weekly Updates For Developer Rom After MIUI Official Update.
- Enough Google Apps Installed.
- No Problem With google app ( Gmail Chrome , Play Store , Play Game , .... ) Like FC Problem.
- Chinese Useless Apps removed.
- Appropriate Size For Full Firmware ( Less than 1 GB)

Son düzenleme:

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Arkadaşlar bende o rom bu rom derken yanlışlıkla miuipro Roma düştüm ama iyilik dusmusum. Begendim. Ama nereden takip edilir son versiyonları bilen varmı acaba, teşekkürler

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Bu son çıkan Miui 7.9.7 hepimizi bir yere savurduğu, aslında hepimizi kendinde toplaması gerekirdi. Bu Çinli dostlarimiza duyurmak lazim

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Arkadaşlar bende o rom bu rom derken yanlışlıkla miuipro Roma düştüm ama iyilik dusmusum. Begendim. Ama nereden takip edilir son versiyonları bilen varmı acaba, teşekkürler
kardeşim şu linkten takip et rusya sayfa aşağıya işaretli resime tıkla sonrada cihazına uygun istediğin versiyonu indir

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1
tesekkurler ustat, bulum,