Yardım eu rom yukleme sonrası

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
15

Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

bu romu yukledim yeniden cmd ile ama wahtsapp hata verdi-yasaklı ve orjinal whatshapp yukleyin diyor surekli-

ve birde belli kısımlari ingilizce oldu ve dokunmatik gec algılıyor yardımcı olabilme sansınız varmı bu konuda ..tamamen turkce olan

yada fastboot dan cmd ile yukleyecegim orjinal rom u nasıl bulurum veya yuklerim vea stabil bir rom

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gmail den gelen bildiri nokia 8 cihazınızda oturum acıdı diyor.. tlf nokia 8 olarakmı goruyor

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11

Burada bulunan link'ten istediğiniz bölgenin Fastboot romunu bilgisayarınıza indirerek cmd üzerinden telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burada bulunan link'ten istediğiniz bölgenin Fastboot romunu bilgisayarınıza indirerek cmd üzerinden telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

tsk ederim bu rom lar.hem.stabil hem. fastboot. ". cmd". ile.yuklenebiliyor dimi .

WhatsApp in acilmama. sebebi de bu rom olabilir mi. eu rom yani

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
tsk ederim bu rom lar.hem.stabil hem. fastboot. ". cmd". ile.yuklenebiliyor dimi .

WhatsApp in acilmama. sebebi de bu rom olabilir mi. eu rom yani

WhatsApp'ın açılmama sebebi cihazınızın Bootloader Kilidinin açık olduğu için uyarı vermektedir. Cihazınıza istediğiniz rom dosyasını video'da ki gibi CMD ile yükleyip cihazınıza root yetkisi vererek Bootloader Kilidini gizleyecek bir kaç modül yükleyebilir ve WhatsApp'ınızı eskisi gibi açıp kullanabilirsiniz. Rus romu veya Taiwan romu yükleyebilirsiniz. Bu romların içeriğinde Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması bulunmaktadır. Bunlara ihtiyacınız yoksa eğer Google Arama ve Mesajlaşma uygulamalarının bulunduğu Global romu yükleyip root işlemlerini yapabilirsiniz. Bu işlemler ile uğraşmak istemezseniz eğer Bootloader Kilidinizi kapatıp WhatsApp erişimine sahip olabilirsiniz.

Oyla:

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
15
WhatsApp'ın açılmama sebebi cihazınızın Bootloader Kilidinin açık olduğu için uyarı vermektedir. Cihazınıza istediğiniz rom dosyasını video'da ki gibi CMD ile yükleyip cihazınıza root yetkisi vererek Bootloader Kilidini gizleyecek bir kaç modül yükleyebilir ve WhatsApp'ınızı eskisi gibi açıp kullanabilirsiniz. Rus romu veya Taiwan romu yükleyebilirsiniz. Bu romların içeriğinde Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulaması bulunmaktadır. Bunlara ihtiyacınız yoksa eğer Google Arama ve Mesajlaşma uygulamalarının bulunduğu Global romu yükleyip root işlemlerini yapabilirsiniz. Bu işlemler ile uğraşmak istemezseniz eğer Bootloader Kilidinizi kapatıp WhatsApp erişimine sahip olabilirsiniz.
bugüne kadar hic bu konuda sorun yasamadim ve WhatsApp ta sorun yasamadim. eu rom yüklediğim halde bile.. telefonum yurt disi geldiğinde ime attirmistim..( ilk defa böyle birsey oldu). bootloader.kilidini kaldırdığımda. cmd ile. global.rom..yukleyebilirmiyim ? yada nasil yuklerim?? ve global rom yukledikten sonra root yetkisi nasıl verebilirim..

bootloader kilidini kapattigimda. yurtdışı telefonu olduğu icin sorun olmaz mi??
ve
once cmd ile rom u yükleyip sonra root vermem gerekiyor..root u nasil yapacağım ve root islemi bankacilik uygulamarinda sorun olusturmaz mi ?

suan global. rom u indiriyorum..

Son düzenleme:
Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
Eu Rom yükleyebildiğinize göre sanıyorum ki Bootloader Kilidiniz açık ve cihazınıza Global rom yükleyebilirsiniz.

Öncelikle attığım link üzerinde bulunan V14.0.3.0.SJZMIXM Global Rom dosyasını indirin ve Video'da belirtilen adımları uygulayın. Cihazınıza Global Rom yüklenmiş olacaktır.

Konu üzerinde cihazınızın nasıl ROOT yapılacağına dair talimatlar ve gerekli modüller mevcut.

Cihazınızı aldığınız günden beri sıfırlama yapmadığınız için WhatsApp hatası almamış olabilirsiniz. Lakin son 1 Yıldır WhatsApp politikalarını değiştirdiği için artık Bootloader Kilidi açılmış cihazlarda hata vermektedir. Root, Modül, Yazılım, bu tür işlerden anlamıyorsanız eğer cihazınızı Brick edip kullanılamaz hale getirebilirsiniz. Nacizane tavsiyem cihazınızın Bootloader Kilidini kapatıp o şekilde kullanmanız aksi durumda cihazınızın başına gelebileceklerden şahsım ve Xiaomi Forum yönetimi, üyeleri kesinlikle sorumlu değildir. Brick olması durumunda ise yüksek fiyatlarda ücretli onarım yaptırmanız gerekecektir.

Oyla:

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
15
global rom u yuklerim cmd ile onda sorun yok .. .. ardindan bootlolader i kapatip
cift sim.kart üzerinden ( 4+4). ay kullanmak mi en mantıklısı.
(bootloader i ) nasil kapatacağım?.

.Evet aldığıdan bu yana hic sifirlamadim telefonu.... peki. direnc kayit attirsam sorun gider mi ? yoksa. tlf yeniermek gerekecek..o da .masraf ?.😀

bu arada tsk ederim ilginiz icin

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
global rom u yuklerim cmd ile onda sorun yok .. .. ardindan bootlolader i kapatip
cift sim.kart üzerinden ( 4+4). ay kullanmak mi en mantıklısı.
(bootloader i ) nasil kapatacağım?.

.Evet aldığıdan bu yana hic sifirlamadim telefonu.... peki. direnc kayit attirsam sorun gider mi ? yoksa. tlf yeniermek gerekecek..o da .masraf ?.😀

bu arada tsk ederim ilginiz icin

Bootloader'i kapatırsanız imei işlemlerini yapamazsınız ve cihazınızı 4+4 ay kullanmanız gerekecek, bunun yerine cihazınız için açılan forum sayfasından kendinizi biraz geliştirerek bir şeyler yapabilirsiniz tabi ki tüm sorumluluk size ait.

Geçici olarak cihazınıza Magisk, Kernelsu Next, Apatch uygulamaları ile root yetkisi verebilirsiniz, ardından gerekli modülleri yükleyip WhatsApp kullanımına devam edebilirsiniz. 4+4 ay kullanmak yerine Youtube'de cihazınız için imei atma yöntemleri mevcut ayrıca root atma yöntemleri mevcut onları izleyerek cihazınıza root ve imei atabilirsiniz.

Telefon günlük işlerinizi çözüyorsa eğer yenilemeniz gerekmez ama dediğim gibi geçici çözümlerle bir şeyler yapabilir ilerleyen zamanlarda model yükseltebilirsiniz.

Oyla:

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
15
Eu Rom yükleyebildiğinize göre sanıyorum ki Bootloader Kilidiniz açık ve cihazınıza Global rom yükleyebilirsiniz.

Öncelikle attığım link üzerinde bulunan V14.0.3.0.SJZMIXM Global Rom dosyasını indirin ve Video'da belirtilen adımları uygulayın. Cihazınıza Global Rom yüklenmiş olacaktır.

Konu üzerinde cihazınızın nasıl ROOT yapılacağına dair talimatlar ve gerekli modüller mevcut.

Cihazınızı aldığınız günden beri sıfırlama yapmadığınız için WhatsApp hatası almamış olabilirsiniz. Lakin son 1 Yıldır WhatsApp politikalarını değiştirdiği için artık Bootloader Kilidi açılmış cihazlarda hata vermektedir. Root, Modül, Yazılım, bu tür işlerden anlamıyorsanız eğer cihazınızı Brick edip kullanılamaz hale getirebilirsiniz. Nacizane tavsiyem cihazınızın Bootloader Kilidini kapatıp o şekilde kullanmanız aksi durumda cihazınızın başına gelebileceklerden şahsım ve Xiaomi Forum yönetimi, üyeleri kesinlikle sorumlu değildir. Brick olması durumunda ise yüksek fiyatlarda ücretli onarım yaptırmanız gerekecektir.
günaydın.. son sorularim.. daha attığınız link teki rom lar icinde en stabil ve kullanılabilen rom.hangisi sizce (. WhatsApp için bakacağız duruma ). ve bootloader kilidi kapatildiktan sonra imei gidecegi icin. tlf ne kadar sure daha kullanilibilirim ve. direnc kayit atılsa. "WhatsApp"", sorunu çözülür mu ?

Oyla:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
günaydın.. son sorularim.. daha attığınız link teki rom lar icinde en stabil ve kullanılabilen rom.hangisi sizce (. WhatsApp için bakacağız duruma ). ve bootloader kilidi kapatildiktan sonra imei gidecegi icin. tlf ne kadar sure daha kullanilibilirim ve. direnc kayit atılsa. "WhatsApp"", sorunu çözülür mu ?
hocam note 9 proda ben kendim 13.05 Endonezya kullandım, yaklaşık 2 yıla yakın tek bir yazılımda durmuştum. Tavsiye ederim. Diğer konular için bilgim yok.

Oyla:
Üst Alt