Yardım eu rom yukleme sonrası

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
15

Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

bu romu yukledim yeniden cmd ile ama wahtsapp hata verdi-yasaklı ve orjinal whatshapp yukleyin diyor surekli-

ve birde belli kısımlari ingilizce oldu ve dokunmatik gec algılıyor yardımcı olabilme sansınız varmı bu konuda ..tamamen turkce olan

yada fastboot dan cmd ile yukleyecegim orjinal rom u nasıl bulurum veya yuklerim vea stabil bir rom

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gmail den gelen bildiri nokia 8 cihazınızda oturum acıdı diyor.. tlf nokia 8 olarakmı goruyor

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11
günaydın.. son sorularim.. daha attığınız link teki rom lar icinde en stabil ve kullanılabilen rom.hangisi sizce (. WhatsApp için bakacağız duruma ). ve bootloader kilidi kapatildiktan sonra imei gidecegi icin. tlf ne kadar sure daha kullanilibilirim ve. direnc kayit atılsa. "WhatsApp"", sorunu çözülür mu ?

Kendim kullanmadığım için bir tavsiyede bulunamam ne yazık ki ama bir üst mesajda arkadaş 2 yıla yakın 13.05 Endonezya romunu kullanmış. V13.0.5.0.SJZIDXM veya en son çıkan V14.0.1.0.SJZIDXM romunu yükleyebilirsiniz. Direnç ile imei atılıp telefoncu tarafından Bootloader kilidini kapatıp istediğiniz bir romu yükleterek WhatsApp sorunu çözülebilir.

Oyla:
Üst Alt