- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Note 9S
- Konular
- 9
Note 9s cihazıma eu rom atacağım.Konuyu araştırdım miui 12 eu rom konusu bulamadım cihaz için ben mi bulamadim konu mu yok
Hocam benim eu rom kurulum rehberi var bu yöntemin aynısıyla 9s cihaza eu rom kurabilirsiniz sadece indireceğiniz rom dosyası farklı olacak geri kalan herşeyi birebir aynı yapabilirsiniz sizin cihaza uygun olan rom dosyası linkini bırakıyorum bunu indirin sonrs benim rehberde anlattığım sekilde kurulumu sağlayın twrp zaten birebir uyumlu sadece rom farklı Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım bu rehber buda sizin cihaz için en son sürüm eu rom dosyası linkiNote 9s cihazıma eu rom atacağım.Konuyu araştırdım miui 12 eu rom konusu bulamadım cihaz için ben mi bulamadim konu mu yok
birde sistem apklarına kurulum izni verse harika olacak ama çözümünü bulan var mı ?Hocam benim eu rom kurulum rehberi var bu yöntemin aynısıyla 9s cihaza eu rom kurabilirsiniz sadece indireceğiniz rom dosyası farklı olacak geri kalan herşeyi birebir aynı yapabilirsiniz sizin cihaza uygun olan rom dosyası linkini bırakıyorum bunu indirin sonrs benim rehberde anlattığım sekilde kurulumu sağlayın twrp zaten birebir uyumlu sadece rom farklı Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım bu rehber buda sizin cihaz için en son sürüm eu rom dosyası linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtekrar söylüyorum rom olarak bu attgıım dosyayı indirin rehber olarak benim açtığım rehberi birebir uygulayın sorunsuz eu roma geçiş yapabilirsiniz
Çok teşekkürler hocam. Twrp için forumdaki tek tuş twrp yükleme aracını kullansam olur mu?Hocam benim eu rom kurulum rehberi var bu yöntemin aynısıyla 9s cihaza eu rom kurabilirsiniz sadece indireceğiniz rom dosyası farklı olacak geri kalan herşeyi birebir aynı yapabilirsiniz sizin cihaza uygun olan rom dosyası linkini bırakıyorum bunu indirin sonrs benim rehberde anlattığım sekilde kurulumu sağlayın twrp zaten birebir uyumlu sadece rom farklı Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım bu rehber buda sizin cihaz için en son sürüm eu rom dosyası linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtekrar söylüyorum rom olarak bu attgıım dosyayı indirin rehber olarak benim açtığım rehberi birebir uygulayın sorunsuz eu roma geçiş yapabilirsiniz
Çok sağolun hocam
Olur hocamÇok teşekkürler hocam. Twrp için forumdaki tek tuş twrp yükleme aracını kullansam olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde sistem apklarına kurulum izni verse harika olacak ama çözümünü bulan var mı ?
teşekkürler hocam .Rehber - Xiaomi.eu Sistem Uygulamarını Güncelleme
Merhaba hocalarım, Xiaomi.eu'da sistem uygulamalarini güncellemek için, kısıtlamayı kaldırmak için bir yöntem. Cihazınızın rootlu olması gerekli. İlk önce termux indiriyoruz, cihazımıza, sonra termux'a girip verdiğim komutları kopyalayıp yapıştırın. ⚠️ Bu komutları yazmadan önce, cihazınıza...forum.miuiturkiye.net