Soru Eu rom konusu yok mu?

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
Note 9s cihazıma eu rom atacağım.Konuyu araştırdım miui 12 eu rom konusu bulamadım cihaz için ben mi bulamadim konu mu yok

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Note 9s cihazıma eu rom atacağım.Konuyu araştırdım miui 12 eu rom konusu bulamadım cihaz için ben mi bulamadim konu mu yok
Hocam benim eu rom kurulum rehberi var bu yöntemin aynısıyla 9s cihaza eu rom kurabilirsiniz sadece indireceğiniz rom dosyası farklı olacak geri kalan herşeyi birebir aynı yapabilirsiniz sizin cihaza uygun olan rom dosyası linkini bırakıyorum bunu indirin sonrs benim rehberde anlattığım sekilde kurulumu sağlayın twrp zaten birebir uyumlu sadece rom farklı Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım bu rehber buda sizin cihaz için en son sürüm eu rom dosyası linki tekrar söylüyorum rom olarak bu attgıım dosyayı indirin rehber olarak benim açtığım rehberi birebir uygulayın sorunsuz eu roma geçiş yapabilirsiniz

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Ruby & Curtana
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
46
Hocam benim eu rom kurulum rehberi var bu yöntemin aynısıyla 9s cihaza eu rom kurabilirsiniz sadece indireceğiniz rom dosyası farklı olacak geri kalan herşeyi birebir aynı yapabilirsiniz sizin cihaza uygun olan rom dosyası linkini bırakıyorum bunu indirin sonrs benim rehberde anlattığım sekilde kurulumu sağlayın twrp zaten birebir uyumlu sadece rom farklı Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım bu rehber buda sizin cihaz için en son sürüm eu rom dosyası linki tekrar söylüyorum rom olarak bu attgıım dosyayı indirin rehber olarak benim açtığım rehberi birebir uygulayın sorunsuz eu roma geçiş yapabilirsiniz
birde sistem apklarına kurulum izni verse harika olacak ama çözümünü bulan var mı ?

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler hocam. Twrp için forumdaki tek tuş twrp yükleme aracını kullansam olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağolun hocam

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
birde sistem apklarına kurulum izni verse harika olacak ama çözümünü bulan var mı ?

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Ruby & Curtana
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular