- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Teşekkürler yanıt veren herkese
rica ederim sorunsuz kullanımlar
Teşekkürler yanıt veren herkese
Burda resmi romları kilitli cihaza yüklenebiliyor denmiş,beta eu kilit açmadan yüklemeyebilir miyimİpucu - Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler
Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler Cihaz model kodu sorgulama(ADB) Rehber - Xiaomi Tüm Cihazlar USB Sürücüleri • [Adb - Qualcomm] • [Windows Driver] Uygulama - Tüm Xiaomi Cihazları ve Tüm Windows(x86 & x64) Sürümleri İçin...forum.miuiturkiye.net
Burda resmi romları kilitli cihaza yüklenebiliyor denmiş,beta eu kilit açmadan yüklemeyebilir miyim
Cihazınız Delta garantili ise garantide herhangi bir sorun olmaz. Diğerleri için durum değişir.
Son soru beta rom eu resmi değil mi
Diğerleri derken efendim nasil yani misal benimde ki ritzy garantili , sorun teşkil eder mi?
Sıkıntı çıkarabilirler hocam genede arayın bilgi alın. Cihaza zarar vermediğiniz sürece sıkıntı teşkil etmemesi gereken durumlar bunlar ama malum![]()
Önlem bazında soruyorum efendim kusura bakmayın, twrp bl root kaldirip orjinal rom kurdugumuzda olay cozulmuyor mu, neresinden anliyorlar , standart işlemler uyguladim, sorunsuz diye dusunuyorum![]()
servis log kayıtları herşeyi kaydeder oradan anlarlar