Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncellemeler düştü gördüğüm suan mi8 yok

ah hocam ah hep aynı tantanaBende bulamadım k20 pro için buldum mi8 için yok![]()
Mi8 i ertelenmişah hocam ah hep aynı tantanabeklicez
![]()
Hocam bu eu beta rom, kararlının üzerine yükleyemezsiniz.Güncelleyiciden zip paketini seçince bu hatayı veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ön bellekleri ve system silmenizde fayda var. 3 wipe yaniDostlar eu rom miui 10 kurulu direk twrp üzerinden birşey yapmadan kurabilir miyim? Yoksa temizleme yapmam şart mı?
Kararlı kuruluysa sıfırlamadan kuramazsınız, haftalık kuruluysa hiç birşey yapmadan kurabilirsinizDostlar eu rom miui 10 kurulu direk twrp üzerinden birşey yapmadan kurabilir miyim? Yoksa temizleme yapmam şart mı?
Anladım hocam. Peki beğenmezsek Orijinal haline geçirebilir miyim tekrar ? Mi 8 aldığımda beri kutudan çıkan hali ile kullanıyorum Global mevcut.Resmi çin romlarının modifiye edilmiş resmi olmayan custom rom
Beğenmeme şansınız çok az. Gecipte beğenmeyen görmedim ben henüzAnladım hocam. Peki beğenmezsek Orijinal haline geçirebilir miyim tekrar ? Mi 8 aldığımda beri kutudan çıkan hali ile kullanıyorum Global mevcut.
Direk üzerine kurabilirsinizDostlar eu rom miui 10 kurulu direk twrp üzerinden birşey yapmadan kurabilir miyim? Yoksa temizleme yapmam şart mı?
Hocam ne yaptınız beklentinizi karşıladı miDirek üzerine kurabilirsiniz
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max 3 mit Tapatalk