Rehberi google hesabina yedekleyebilirsiniz. Ya da rehbere girip ice/disa aktar seceneklerinden telefon hafizasina dosya olarak yedekleyebilirsiniz.
Büyük guncellemelerde format atmak iyi oluyor. Belki sorunlari giderir.
Vct olarak kaydediyor ne ile yarıyor bu önceki telefonda böyle değildi Google da yedeklenmiyor yada ben beceremedim yardımcı olabilir misiniz?hocam basit yani google hesabına senkronize yap rehberi herseyi google yedekle ayarlandan hesaplardan google eşitlemeye gel hepsini eşitle bide xiomi mi cloud var ordanda herseşeyin yedeğini al tamamdır
hocam vct dosyası yedek zaten onu bilgisayar varsa oraya at de bişey yokki ayarlardan hesaplar ve eşitleme gireceksin orda google yazar ona tıklayınca hesap senkrasizyonu diye bi yer açılır orda kişiler chrome takvim vs yazar görürsün zaten en altta üç nokta daha fazla yazıyor ona tıkla şimdi eşitle yap sonra rehber vs herseyi yedekler eşitlemeler bitince bi tık geri gel ordan xiomi buluta gir ordan yedeklemek istediğin herşeyi aç mesajlar galeri kişiler çağrı geçmişi vs ordanda komple herseyin yedeğini al tamamdır hocamVct olarak kaydediyor ne ile yarıyor bu önceki telefonda böyle değildi Google da yedeklenmiyor yada ben beceremedim yardımcı olabilir misiniz?
Format atarken fabrika ayarlarına mı sıfırlayayım direk hocam?hocam vct dosyası yedek zaten onu bilgisayar varsa oraya at de bişey yokki ayarlardan hesaplar ve eşitleme gireceksin orda google yazar ona tıklayınca hesap senkrasizyonu diye bi yer açılır orda kişiler chrome takvim vs yazar görürsün zaten en altta üç nokta daha fazla yazıyor ona tıkla şimdi eşitle yap sonra rehber vs herseyi yedekler eşitlemeler bitince bi tık geri gel ordan xiomi buluta gir ordan yedeklemek istediğin herşeyi aç mesajlar galeri kişiler çağrı geçmişi vs ordanda komple herseyin yedeğini al tamamdır hocam
aynen öyle hocam direk fabrika ayarlarına sıfırla dedinmi cihaz tertemiz çıkar ama yedekleri aldıgından emin ol sonra fabrika ayarlarına sıfırlaFormat atarken fabrika ayarlarına mı sıfırlayayım direk hocam?
Vtf dosyasını driveye attım bir problem çıkmaz değil mi ordan yükleyebilirimaynen öyle hocam direk fabrika ayarlarına sıfırla dedinmi cihaz tertemiz çıkar ama yedekleri aldıgından emin ol sonra fabrika ayarlarına sıfırla
yüklersin ama diğer dediğim yöntemleride yap google yedeklme xiomi bulut yedekleme yap sonra fabrika ayarona dönVtf dosyasını driveye attım bir problem çıkmaz değil mi ordan yükleyebilirim
hocam hard brick olma durumu söz konusu olmaz zaten tek altarnetif var eski sürüme dönmek için oda mi flash tool ile v 11 sürümünün fastboot versiyonu indirip telefona flashlamanız lazım forumda mi flash tool ile yazılım yükleme rehberi mevcut ordan bakarak eski sürüme dönebilirsinizNote 8 pro MIUI 12global kullanmaktayım mıui 11.1,0 global sürüme dönmek istiyorum cihazım IMEI atılmış yurtdışı cihaz sürüm düşürme yaparsam hard brick problemi yaşarmıyım ? Gerçekten çok kasıntı bir sürüm muiu12 ve kamera problemleri var.