- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana yine sıfır yurtdışı redmi note 12s yolu gözüküyo gibi hiç değilse sıfır ve yeni cihazO bütçeyle alacağınız cihazların hiçbiri X3'den daha iyi olmaz hocam. Elinizdeki cihazın kıymetini bilin bence. Samsung falan yazanlar olmuş katiyen dikkate almayınız çok pişman olursunuz.
Teknoloji dünyasına ilişkin pek deneyiminiz yok anlaşılan? Bu tarz cihazlarda SoC gücünden ziyade sadece Soc değil diğer bileşenlerin sağlığı çok daha önemlidir. 5-6 yaşına gelmiş bir donanımın sağlığının idare eder seviyede olması bile mucizedir ki ikinci el diyorsunuz kim bilir o cihazın başından neler geçmiştir... Allah muhafaza konu sahibi arkadaş size uyup elindeki x3'ü verip S9 falan almaya kalkışır sonra kulaklarınız çok çınlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi note10s kullandım çok memnundum amoled yanığı oldu sattım redmi note10 pro aldım hiç güzel değildi meğerse hindistan modeliymiş cihaz özellikleri güzel ama hindistan ile global arasında ne gibi farklar var 10s neden bana prodan iyi geldi bilemiyorumSamsung s10+, Samsung note 10 + hatta note 9, s9 plus bile mükemmel telefonlar. Temizini bulmak için çok araman lazım neden Samsung dersen seneler geçtikçe kalitesini koruyor. Xiaomi de ise mi 10t pro olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tavsiye isterseniz de. Redmi Note 10 pro o fiyata alınabilecek en iyi telefon. Şarjı güzel ekran 120 Hz amoled. Hyper os alacak. YD bir tane sıfır bulursanız daha iyi.
Son düzenleme: