Soru EpicRom'daki sese yeniden kavuşmak?

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Merhabalar,

EpicRom ile birlikte Miui arayüzünü deneyimlemiş, Dolby eklentisi ile sesi 2 katına çıkartmış ve bunu tatmış biri olarak, Android 9'a geçince Xiaomi'nin de cihazın sesini 8.0'dan bu yana kısması ve kalitesiz hale getirmesiyle birlikte (neden abi neden?! Mis gibi sesi varqdı bu cihaz kutudan ilk çıktığında!!) ses kısmında çok büyük bir boşluk yaşıyorum. Sırf bu sebeple Dap almayı bile düşündüm bir ara.

Sıkıntımı anlamıştır ve çoğu kişi yaşıyordur sanırım. Android 9'u seviyor ve kullanmak istiyorum, cihaza bu haliyle ses seviye ve kalitesini yükseltecek bir eklenti kurmamız mümkün müdür? (müzikler spotify'dan) Yardımınıza ihtiyacım var. :) Şimdiden teşekkür ederim.

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Audio Fix diye bir şey vardı TWRP üzerinden flaşlanıyordu. Kaynağını bulursam ekleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oyla:

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Audio Fix diye bir şey vardı TWRP üzerinden flaşlanıyordu. Kaynağını bulursam ekleyebilirim.

Link kırık ve sanırım 9'a twrp'de kurulmuyor?

Oyla:

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Twrp işini araştırmanız gerekiyor ve zaten o Ocak güncellemesi içinmiş. Şubat güncellemesini yaptıysanız da biraz beklemeniz gerekiyor.
Yandık desene, gitti gül gibi ses, kulağı doyurmuyor şu an. Davul çalarken kulaklığı taktığımda müziği duyamıyorum resmen.

Oyla:

mitux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
5
Merhabalar,

EpicRom ile birlikte Miui arayüzünü deneyimlemiş, Dolby eklentisi ile sesi 2 katına çıkartmış ve bunu tatmış biri olarak, Android 9'a geçince Xiaomi'nin de cihazın sesini 8.0'dan bu yana kısması ve kalitesiz hale getirmesiyle birlikte (neden abi neden?! Mis gibi sesi varqdı bu cihaz kutudan ilk çıktığında!!) ses kısmında çok büyük bir boşluk yaşıyorum. Sırf bu sebeple Dap almayı bile düşündüm bir ara.

Sıkıntımı anlamıştır ve çoğu kişi yaşıyordur sanırım. Android 9'u seviyor ve kullanmak istiyorum, cihaza bu haliyle ses seviye ve kalitesini yükseltecek bir eklenti kurmamız mümkün müdür? (müzikler spotify'dan) Yardımınıza ihtiyacım var. :) Şimdiden teşekkür ederim.
Viper4Android FX adındaki Magisk modülü ile istediğim ses seviyesi ve kalitesini Android Pie'da almaktayım, denemenizi tavsiye ederim.

Telegram: @mia1turkiye
Facebook:

Son düzenleme:
Oyla:

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Viper4Android FX adındaki Magisk modülü ile istediğim ses seviyesi ve kalitesini Android Pie'da almaktayım, denemenizi tavsiye ederim.
Hocam şu an orijinal sürümdeyim yani pie rom gibi değil tabirleri çok bilmiyorum anlatabilmisimdir umarım. Nasıl kurabilirim dediğinizi?

Oyla:

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27

Hocam ben bunu magisk üzerinden kurdum ne gibi bir özellik katıyor acaba cihaza
Cihazda ses çok cizirtili çıkıyordu o yüzden yükledim bir artısı olurmu

Oyla:

mitux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
5
Hocam şu an orijinal sürümdeyim yani pie rom gibi değil tabirleri çok bilmiyorum anlatabilmisimdir umarım. Nasıl kurabilirim dediğinizi?
Cihazınızı Magisk ile root'layıp, Viper4Android FX modülünü kurmalısınız.

Telegram: @mia1turkiye
Facebook:

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt