Rom Epic_Rom_MI MAX 2_MIUI9_8.2.8_Global_7.1 By Escobar1945

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Artık şarj zamanı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Artık şarj zamanı

Bence de... böyle pil ve telefona can kurban tabi rom da önemli biraz da kendimi şımartayim

EpicRom Developer Team

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bence de... böyle pil ve telefona can kurban tabi rom da önemli biraz da kendimi şımartayim

EpicRom Developer Team
Telefona evet, rom için zaten söylenmesi gerekenleri söyledim, şimdi biraz daha otursun diye bekliyorum...Idea~~wasntme~~:D
şımarabilirsiniz bu arada hocamhaha--8=)

[doublepost=1520350436,1519756485][/doublepost]Sayın Escobar1945 hocam, Rom artık oturdu, başka bir rom aramaya gerek de kalmadı.....çok önemli bir güncelleme olmadığı müddetçe, bunu ayda bir güncellemeniz bana yeter.....tekrardan çok teşekkür ederim, elinize emeğinize sağlık

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Telefona evet, rom için zaten söylenmesi gerekenleri söyledim, şimdi biraz daha otursun diye bekliyorum...Idea~~wasntme~~:D
şımarabilirsiniz bu arada hocamhaha--8=)

[doublepost=1520350436,1519756485][/doublepost]Sayın Escobar1945 hocam, Rom artık oturdu, başka bir rom aramaya gerek de kalmadı.....çok önemli bir güncelleme olmadığı müddetçe, bunu ayda bir güncellemeniz bana yeter.....tekrardan çok teşekkür ederim, elinize emeğinize sağlık

Tabiki üstadım ayda bir yeterli nasıl yapacaksak hahaha..
İlk fırsatta yaparız abim ne demek..

EpicRom Developer Team

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Tabiki üstadım ayda bir yeterli nasıl yapacaksak hahaha..
İlk fırsatta yaparız abim ne demek..

EpicRom Developer Team
Siz latife ediyorum sanıyorsunuz ama ben gerçekten de ciddiyim...ne o her hafta öyle güncelleme? Ayda bir kafidir....üstelik de tedavime çok iyi geldi bu Epic Rom....Allah sizden razı olsun hocam

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Epic 8.3.1 mi6 ciksada kullansak bizde =))))

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Skorpi hocamın rom sevdası bu romda bittiyse bu rom gerçekten romdur önceki hafta takıntılarıma yenik düşüp yüklemiş çok beğenmiş ama global betaya güncelleme gelince tekrar global betaya dönmüştüm ve skorpi hocamın bu iletisinden sonra tekrar epic romu cihazima kuruyorum ve forumuda artik birakmak istiyorum hocalarım telefona etmediğim yüklemediğim rom kalmadı nikotinden daha fazla bağımlılık yaptı forum bana ne yapsam forumdan uzaklaşamıyorum sorum şudur bu güncelleme tekrardan ne zaman güncellenir hocam çok onemli bi bilgi olabilir bu benim için
[doublepost=1520354171,1520354104][/doublepost]Birkaç gün sonra güncellenecekse bekleyeceğim hocam yoksa şimdi kuracagım

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocamın rom sevdası bu romda bittiyse bu rom gerçekten romdur önceki hafta takıntılarıma yenik düşüp yüklemiş çok beğenmiş ama global betaya güncelleme gelince tekrar global betaya dönmüştüm ve skorpi hocamın bu iletisinden sonra tekrar epic romu cihazima kuruyorum ve forumuda artik birakmak istiyorum hocalarım telefona etmediğim yüklemediğim rom kalmadı nikotinden daha fazla bağımlılık yaptı forum bana ne yapsam forumdan uzaklaşamıyorum sorum şudur bu güncelleme tekrardan ne zaman güncellenir hocam çok onemli bi bilgi olabilir bu benim için
[doublepost=1520354171,1520354104][/doublepost]Birkaç gün sonra güncellenecekse bekleyeceğim hocam yoksa şimdi kuracagım
Forumu kesinlikle bırakmayın ve Bence kurun, Sayın Escobar1945 hocamın işleri bu ara çok yoğun, kendisini sıkıştırmak istemiyorum

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Fırsat bulabilirsem ilk fırsatta sayın Skorpi hocamın desteği ile güncelleme vereceğiz inşallah..

EpicRom Developer Team

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam güncelleme içeriğinde hiçbi yenilik olmasada olur rom zaten harkulade ama ota güncelleme yapılsın mis olcak mis orjinal global betadan çıkınca kendimi çakma bi telefon almışım gibi hissedip dayanamayıp tekrar global betaya dönüyorum sırf ota güncelleme alıyor diye diğer romlar çok duzenleme istiyor ns center clock vb bi halledin hocam ya ota güncellensin hicbi yenilik gelmesin clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~

Üst Alt