- Adım
- Ferdi
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 90
Sıra bizimkinde
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Sabırsızlıkla bekliyoruz abi...
Sıra bizimkinde
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bende Sarı Lacivert yapıp, ona her gün, günde 5 defa Batarya Ekran görüntüsü atacağımhemencecik sarı kırmızı yapmışssın maşallah...
İyi günlerde kullanın geliştirici seçeneklerinden pencere animasyonu ölçek derecesini 1 olarak ayarlayın..Animasyonlar çok hızlı çalışıyor. Telefon ışınla beni skaty gibi oldubiraz yavaşlatmak bir yolu varmı .
287. Mesajda sorunuzun cevabı var hocam anlattım o mesajda kolay gelsin...Hocam bu kısım nasıl düzeltilebilir beceremedim bu turluGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya gerçekten anlamakta güçlük zorluk çekiyorum romu yaptığımdan beri twrp giriş sayısını ve flasladigim patch zip lerin haddi hesabı yok ve bir defa bile veri kaybı yaşamıyorum bunu gerçekten nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum lütfen bana anlatır mısınız rica etsem....Dostum temalar kısmı gitti. İlk formattan sonra vardı, telefonu kapatıp açınca temalarda indirme vs yapmak için yer yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kurulum yapıldı. Hiç bir ek uygulama vs yüklenmedi. Telefon kapanıp açıldıktan sonra temalar için indirme kısmı gitti. Aynı şekilde duvar kağıtları için market kısmıda.Ya gerçekten anlamakta güçlük zorluk çekiyorum romu yaptığımdan beri twrp giriş sayısını ve flasladigim patch zip lerin haddi hesabı yok ve bir defa bile veri kaybı yaşamıyorum bunu gerçekten nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum lütfen bana anlatır mısınız rica etsem....
EpicRom Developer Team