Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Evet son uygulamalar sorununu bende yaşadım ses kayıt çalışmıyor ama o hata rom ile ilgili değil sanırım global ile ilgili bir problem mevcut lakin konuşma sırasında arama kayıt yapıyor

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ses kayıt sorununu parrot isimli programla hallettim tavsiye ederim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Ses kayıt sorununu parrot isimli programla hallettim tavsiye ederim

Ses kayıt ile ilgili sorunu bu hafta çözmeye çalışacağım lakin gelen aramalar ile ilgili kayıt oluşturuyor fakat dış ortam ses kaydını maalesef yapmıyor,,,çok uğraştırdı şu ana kadar sonuç alamadım belki bu hafta aynı şekilde olabilir,,hafta içi daha detaylı bakacağım ilginize çok teşekkür ederim iyi forumlar....

kotkafali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
8.1.11 beta epic romu 3 gündür kullanıyorum. En çok dikkatimi çeken hata telefon görüşmesi yaparken telefonu power tuşuna basmış gibi ekran geliyor.

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Ses kayıt ile ilgili sorunu bu hafta çözmeye çalışacağım lakin gelen aramalar ile ilgili kayıt oluşturuyor fakat dış ortam ses kaydını maalesef yapmıyor,,,çok uğraştırdı şu ana kadar sonuç alamadım belki bu hafta aynı şekilde olabilir,,hafta içi daha detaylı bakacağım ilginize çok teşekkür ederim iyi forumlar....
Hocam ayarlardan bulamadım ben, ekranın solundan sağa doğru parmakla çekince geri tuşu görevi görüyor bunu nerden kapatabiliriz. (Bazı programlarda Bu hareketi yapınca menü çıkıyordu, haliyle romda bu özellik olunca programdan çıkıyor.)

!koraman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi note 4
Konular
0
Hangi operatörü kullanıyorsunuz
Telefonunuzda 3G servisi açık mı
Tercih edilen ağ olarak hangisi seçili
IMEI ile internet hızının alakası yok bende rn4x var Vodafone modem IMEI attım halen kullanıyorum

opts programı eski versiyon olduğu için imei olmasına rağmen şebeke yoktu ben de modem flaşladım ekstra olarak ondan sonra olmuştu açıkcası ama imei işi ile romu aynı gün attığım için önce modemden şüphelendim velhasılkelam güncel firmware işi çözdü

bir de ekran süresi nedense stock roma göre daha az alıyorum ben sadece bende mi öyle acaba

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Merhaba arkadaşlar bu romda ekranın solundan sağa doğru parmakla çekince geri tuşu görevi görüyor bunu nerden kapatabiliriz. Tam erkan modunda geri hareketi kapalı olmasına rağmen bu fonksiyon kapanmıyor o yüzden çoğu programda sorun yaşıyorum Bazı programlarda Bu hareketi yapınca menü çıkıyordu, haliyle romda bu özellik aktif olunca programdan çıkıyor :(((

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Geliştirme aşamasında ama ileride daha kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum istemezseniz devre dışı bırakın yada ben tamamen devre dışı bırakırım nasıl isterseniz kullanıcı önerileri önemli bu durumda...

EpicRom Developer Team &
MiuiTurkey Developer Team
Hocam son mesajda da belirttim. Romda Bu özellik aktif olduğu için Programların sola çekince çıkan menüsü çıkmıyor programdan atıyor. Rica etsem Bunu düzeltme imkanımız var mıdır?

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Hocam son mesajda da belirttim. Romda Bu özellik aktif olduğu için Programların sola çekince çıkan menüsü çıkmıyor programdan atıyor. Rica etsem Bunu düzeltme imkanımız var mıdır?

Bahsettiğiniz sorunu anlamıyorum, eğer 3d touch ile ilgili bir sorun var ise eğer, zaten bu özelliği son 3 sürümde devre dışı bıraktım tek sorunum ses kaydı ile ilgili onun dışında bir hatamiz yok,,
Lütfen kurulum yaparken ful wipe ve sonrasında dalvik/cache yaparak eski rom artıklarını siliniz...

Musenna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Bahsettiğiniz sorunu anlamıyorum, eğer 3d touch ile ilgili bir sorun var ise eğer, zaten bu özelliği son 3 sürümde devre dışı bıraktım tek sorunum ses kaydı ile ilgili onun dışında bir hatamiz yok,,
Lütfen kurulum yaparken ful wipe ve sonrasında dalvik/cache yaparak eski rom artıklarını siliniz...

Tmm Üstad tekrardan full wipe yaparak romu kurmayı düşünüyorum, olay şu programda iken ekranın solundan veya sağından parmakla swipe süpürme hareketi yapınca ana menüye atıyor

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Tmm Üstad tekrardan full wipe yaparak romu kurmayı düşünüyorum, olay şu programda iken ekranın solundan veya sağından parmakla swipe süpürme hareketi yapınca ana menüye atıyor

Geri dönüş bekliyorum hocam kolay gelsin..

Üst Alt