- Adım
- Ufuk
- Cihazım
- Redmi note 4
- Konular
- 0
8.1.11 sürümde adaway çalıştırabilen varmı veya sorun yaşayan
aynen uygulama yanıt vermiyor
8.1.11 sürümde adaway çalıştırabilen varmı veya sorun yaşayan
magisk kaynaklı sorun var 15.1 ve daha aşağı sürümlerde çalışıyoraynen uygulama yanıt vermiyor
Nondroid backup yaparken hangilerini işaretlemek gerekir eski sürüme donmek istediğimiz zaman. Ve stabil mi developer mı önerirsiniz.
magisk kaynaklı sorun var 15.1 ve daha aşağı sürümlerde çalışıyor
MI 5s Resurrection Remix 5.8.5
Rr mi kullanıyorsunuzHocam sanırım aynı şey rr için geçerli değil şuan rr de çalıştırabılıyorum adawayı sorun olmuyor
ama 8.1.11 sürümünde benim gözlemlediğim
kişi engelleme
ses kayıt
adaway,bunlarda sorunlar mevcut
Evde 2 adet cihaz var birinde rr ötekinde epicrom kurulu şuan rr kullanıyorumRr mi kullanıyorsunuz
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi fakat bu sorun 8.1.4 betadada vardı 15.2 sürümü sorunluydu eski sürümlerde çalışıyordu yani yaklaşık 10 gündür bu sorun var şimdi Rr de 15.3.magisk yüklü sıkıntı yok belkide 15.2 sorunluydu bilemiyorumHocam sanırım aynı şey rr için geçerli değil şuan rr de çalıştırabılıyorum adawayı sorun olmuyor
ama 8.1.11 sürümünde benim gözlemlediğim
kişi engelleme
ses kayıt
adaway,bunlarda sorunlar mevcut
şimdi fakat bu sorun 8.1.4 betadada vardı 15.2 sürümü sorunluydu eski sürümlerde çalışıyordu yani yaklaşık 10 gündür bu sorun var şimdi Rr de 15.3.magisk yüklü sıkıntı yok belkide 15.2 sorunluydu bilemiyorum
MI 5s Resurrection Remix 5.8.5
Magisk yerine supersu kullanmak sorunu çözebilir diye tahmin ediyorum denemekte fayda varo zaman magisk kaldırıp supersu kursak sorun düzelir gibi ya da magisk güncellemesini beklemek lazım
Ekran süresi çift haneleri görüyor musunuzEvde 2 adet cihaz var birinde rr ötekinde epicrom kurulu şuan rr kullanıyorum
Not : üstadlar daha iyi bilir ama rr nin verdiği zevki,hızı,stabilliği şuana kadar hiçbir romda alamadım
evet supersu yükleyince hiç bir sorun yokMagisk yerine supersu kullanmak sorunu çözebilir diye tahmin ediyorum denemekte fayda var