Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Escobar hocam bir sorun var benden ol bilir cihaz daki tüm widget ler arama mesaj vs ikonları devamlı kayboluyor tekrar ana ekrana ekliyorum yarım saat sonra ana ekrandaki tüm şekiller kayboluyor
Enteresan.... Sorun ile ilgili bir saattir bekliyorum herhangi bir kaybolma durumu mevcut değil eklediğim widget lardan.. temiz kurulum yapmadiysaniz bu hataları alabilirsiniz..

EpicRom Developer Team

Omerasaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
redmi 3
Konular
2
Enteresan.... Sorun ile ilgili bir saattir bekliyorum herhangi bir kaybolma durumu mevcut değil eklediğim widget lardan.. temiz kurulum yapmadiysaniz bu hataları alabilirsiniz..

EpicRom Developer Team
HTC sense kullanıyorum ondan olabilir mi

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
HTC sense kullanıyorum ondan olabilir mi
Kullandığın cihaz için miui rom kullanıyorsan rom ile ilgili bir hata fakat stock yazılım kullanıyorsanız yedek alıp cihazı sıfırlayın aklıma başka bir şey gelmiyor...

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Kullandığın cihaz için miui rom kullanıyorsan rom ile ilgili bir hata fakat stock yazılım kullanıyorsanız yedek alıp cihazı sıfırlayın aklıma başka bir şey gelmiyor...
Mi5s için global developer görünüyor üstadım sizin romlar china beta üzerine degilmiydi yanlış yerdenmi baktım bulamadım? Birde bu haftaki sürümü verecekmi ortağınız denemek istiyorum yeni sürüm yok

MI 5s Eu beta 7.11.30

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Mi5s için global developer görünüyor üstadım sizin romlar china beta üzerine degilmiydi yanlış yerdenmi baktım bulamadım? Birde bu haftaki sürümü verecekmi ortağınız denemek istiyorum yeni sürüm yok

MI 5s Eu beta 7.11.30
Mi5S için Global beta 7.12.1
Mİ5S ". Global stable
Ve çin beta 7.11.23 sürümleri mevcut bu hafta global beta yayınlanmadı sadece çin Beta çıktı muhtemelen çin beta versiyonu verecektir @pocarropa
Her iki sürümüde mevcut hocam tamamen global beta ve stabil extra olarak çin haftalık rom veriyor..

EpicRom Developer Team

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Merhaba Escobar1945 hocam bu konudaki rom ile Rom - Epic_Rom_HMN4X_Mido_V9.0.5.0_global_Stable_7.0 linkteki rom farklımıdır? Ya da farkları nelerdir bizi aydınlatır mısınız?
Hocam bu konudaki rom haftalık global beta üzerine build edilmiştir ve tüm global diller mevcuttur fazlalık olan Google uygulamaları silinmiş full deodex ve buna ilaveten EpicRom patch dosyaları işlenmiştir... Global beta çıktıkça her hafta vereceğim diğer bahsettiğiniz rom yine aynı global stabil üzerine inşa edilmiştir aynı stabil değişiklikleri ve EpicRom yamaları ile donatılmıştır bu rom kararlı dir aylık yada ara zamanlarda güncelleme alır ve bende inşa ederim kararlı sürümü denemek isterseniz 9.0.3.0 daha iyi pil ömrü gerçekten çok iyi seri bir rom oldu...

EpicRom Developer Team

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Mi5S için Global beta 7.12.1
Mİ5S ". Global stable
Ve çin beta 7.11.23 sürümleri mevcut bu hafta global beta yayınlanmadı sadece çin Beta çıktı muhtemelen çin beta versiyonu verecektir @pocarropa
Her iki sürümüde mevcut hocam tamamen global beta ve stabil extra olarak çin haftalık rom veriyor..

EpicRom Developer Team
Güzel bir çalışma global için destek vermeniz tebrikler
Peki bu yeni bildirim çalışması özellikler arasında görünüyor ama china betada varmı yoksa global içinmi yazıyor

MI 5s Eu beta 7.11.30

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Güzel bir çalışma global için destek vermeniz tebrikler
Peki bu yeni bildirim çalışması özellikler arasında görünüyor ama china betada varmı yoksa global içinmi yazıyor

MI 5s Eu beta 7.11.30
Sadece global beta da mevcut bu özellik..

EpicRom Developer Team

Üst Alt