- Adım
- Oguz
- Cihazım
- R.note 4x
- Meslek
- Market Aktivite Elemanı
- Konular
- 12
Bu sürümleri global cin vs farketmeksizin öncekinin üstüne kurabiliyor muyuz formatlamadan??
Hayır hangi sürümde olduğunuz önemli global üstüne Çin beta tavsiye etmem ayni sürümler için geçerli bu kural...Bu sürümleri global cin vs farketmeksizin öncekinin üstüne kurabiliyor muyuz formatlamadan??
EpicRom global beta 7.12.1 linki ilk mesaja eklendi iyi günlerde kullanın.
Yenilikler:
Yeni bildirim çubuğu
Yüz tanıma (face id)
ve diğer global beta değişiklikleri....
Estağfurullah Üstadım...Sayın Escobar1945 hocam bu işi gerçekten biliyor, o yüzden onun yapmış olduğu bir şeyi gözüm kapalı tavsiye edebilirim her zaman için.....bir de benim Cihaz için bir Epic rom yaptırabilirsem kendisine, mükemmel olacakMerhabalar arkadaşlar,
Bende Escobar1945 ve Skorpi üstadlarımın tavsiyeleri üzerine 2 gün önce epic rom 7.12.1 yükledim. İlk önce ikisinede çok teşekkür ederek Escobar1945 hocamın ellerine emeğine sağlık diyorum. Cihazda bahsi geçildiği gibi serilik mevcut. Ben batarya süresinde bir fark alamadım o kadar ayar yapmama rağmen diğer global kararlı ve haftalık romlar ile aynı. Bu rom da özellikle face ıd muhteşem. Karanlıkta bile sorunsuz.. dolby atmosu bahsetmiyorum bile bunun dışında cihaz uygulamalar arası geçiş hızlandı. Bildirim sorunu yok ( Hatta gelmesini istemediklerimden bile geliyor ). Özellikle cihazın kendi mailinde sorun yaşamıyorum. Mail bildirim geç gelme, gelmeme sorunlar neredeyse yok gibi ( işyerindeki yoğunluğumdan dolayı tam bakamadım desem yeridir. ) Kısacası özellikle beta rom kullananlar eğer cihazları için Epic rom var ise kesinlikle denemelidir. Tekrardan emeğine sağlık diyerek Escobar1945 hocama ve tavsiyede bulunan Skorpi hocama teşekkür ederim..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim iyi yorumlarınız için epicteam girmeden önce çok global rom kullandım fakat gerçekten yapmış olduğumuz patch' lar ile aradaki fark bariz belli oluyor örneğin dediğin gibi en büyük sorunum bildirim idi şimdi istemediğim uygulama lardan bile hepsi catur çutur geliyor ben bile kızıyorum arada pil ömrü globale göre + 1 saat veya biraz daha üstünde ekran süreleri veriyor..Merhabalar arkadaşlar,
Bende Escobar1945 ve Skorpi üstadlarımın tavsiyeleri üzerine 2 gün önce epic rom 7.12.1 yükledim. İlk önce ikisinede çok teşekkür ederek @Escobar1945 hocamın ellerine emeğine sağlık diyorum. Cihazda bahsi geçildiği gibi serilik mevcut. Ben batarya süresinde bir fark alamadım o kadar ayar yapmama rağmen diğer global kararlı ve haftalık romlar ile aynı. Bu rom da özellikle face ıd muhteşem. Karanlıkta bile sorunsuz.. dolby atmosu bahsetmiyorum bile bunun dışında cihaz uygulamalar arası geçiş hızlandı. Bildirim sorunu yok ( Hatta gelmesini istemediklerimden bile geliyor ). Özellikle cihazın kendi mailinde sorun yaşamıyorum. Mail bildirim geç gelme, gelmeme sorunlar neredeyse yok gibi ( işyerindeki yoğunluğumdan dolayı tam bakamadım desem yeridir. ) Kısacası özellikle beta rom kullananlar eğer cihazları için Epic rom var ise kesinlikle denemelidir. Tekrardan emeğine sağlık diyerek @Escobar1945 hocama ve tavsiyede bulunan @Skorpi hocama teşekkür ederim..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi