Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Üstadım Epicrom"a seçmeli bir şekide program aio eklentisi yapılabilir mi

Sadece gerekli programlar dahil edilse xposed,supersu, Whatsapp v.b gibi

Not :insanoğlu işte kolay olanı istiyor.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kibirli olmak böyle bir şey Sanırım adamına göre veya verilen öneriye göre muamele yapıyoruz

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Kibirli olmak böyle bir şey Sanırım adamına göre veya verilen öneriye göre muamele yapıyoruz

Aslında bazı eklentiler yapmak istiyorum özet geçmek gerekirse en çok istediğim double top çift tıklama ekleyecegim ve paket olarak modlar yapacağım toparlamaya çalışıyorum elimde şu anda çin stabil 8.5.7.0 sürümü var toplamaya çalışıyorum dil eklenecek vs.Soylediklerinizi dikkate alıyorum ve elimden geldiğince yapmaya çalışacağım..

Epic_rom_mido_7.10.12

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam takımda cihaz yok ama sende var ateşle gelsin

Epic_rom_mido_7.10.12
Sağol Hocam ama ben bu işler için fazla yaşlıyım, uğraşamam ki....Torun gelsin de, onlarla oynayayım diye beklemekteyim

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

EPIC ROM 7.10.12 nin içerisine Dolby Atmos ve Adaway ın gelmesi çok iyi olmuş. Bir sonraki sürümde 4x3 yada 4x4 klasör düzeni olsa çok daha iyi olur gibime geliyor. Birde şu center clock modunu geçen xiaomi forumlarında gezerken denk geldim, vatandaşın biri çin romunun ayarlar kısmına entegre etmiş, istersen center clock istersende orjinal haline getirmiş... Öyle bir seçenek olsa daha iyi olmazmıydı escobar kardeşim... Sabah bir iki eksik çarpmıştı gözüme ama şu anda hatırlamıyorum, denk geldiğimde onları da yazarım. Bu arada Epic rom 7.9.21e göre açılma süresinde de kısalma olmuş.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

EPIC ROM 7.10.12 nin içerisine Dolby Atmos ve Adaway ın gelmesi çok iyi olmuş. Bir sonraki sürümde 4x3 yada 4x4 klasör düzeni olsa çok daha iyi olur gibime geliyor. Birde şu center clock modunu geçen xiaomi forumlarında gezerken denk geldim, vatandaşın biri çin romunun ayarlar kısmına entegre etmiş, istersen center clock istersende orjinal haline getirmiş... Öyle bir seçenek olsa daha iyi olmazmıydı escobar kardeşim... Sabah bir iki eksik çarpmıştı gözüme ama şu anda hatırlamıyorum, denk geldiğimde onları da yazarım. Bu arada Epic rom 7.9.21e göre açılma süresinde de kısalma olmuş.
Bildiğim kadarıyla tüm epicrom sürümlerinde extra modlar ota ayarlarının içinde enabled yada disabled şeklinde twrp ile flaslanabilir zip dosyası halinde veriliyor..
İsteklerinize aynı şekilde katılıyorum hedefimde olan fikirler paylaşım yapmışsınız Center clock, ızgara seçenekleri ve aklımda olan daha bir çok eklentiyi Roma entegre edeceğim altyapıyı tamamlamaya çalışıyorum gerçekten çok daha iyi olacak biraz zamana ihtiyacım var sadece zaman.....
Her türlü önerilere açığım ya buradan veyahut telegram kanalından iletebilirsiniz teşekkür eder iyi forumlar dilerim....

Epic_rom_mido_7.10.12

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Bildiğim kadarıyla tüm epicrom sürümlerinde extra modlar ota ayarlarının içinde enabled yada disabled şeklinde twrp ile flaslanabilir zip dosyası halinde veriliyor..
İsteklerinize aynı şekilde katılıyorum hedefimde olan fikirler paylaşım yapmışsınız Center clock, ızgara seçenekleri ve aklımda olan daha bir çok eklentiyi Roma entegre edeceğim altyapıyı tamamlamaya çalışıyorum gerçekten çok daha iyi olacak biraz zamana ihtiyacım var sadece zaman.....
Her türlü önerilere açığım ya buradan veyahut telegram kanalından iletebilirsiniz teşekkür eder iyi forumlar dilerim....

Epic_rom_mido_7.10.12

Telegram kullanıcı adı yada grubun dı nedir kardeşim...

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Epic_rom_mido_7.10.12
Mustafa hocam bu yazmış olduğun çalışmaları Sagit için Mr Raines de yapar mı ki :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Escobar1945 hemşerim;
7.10.19 daki değişikliklere xda dan baktığımda ;

* New GRID for Launcher and Folders (Thanks to Tomhenson and MrRaines)
* New GRID selector in Settings/home and recents (Thanks to Tomhenson and MrRaines)
* New Ringtones and Notifications sounds
* New mods for Icons, Grid, Reflected Icons, and more in OTA and ADDONS
* All changelog from official build in en.miui.com
* Safety net and android pay only works without ROOT (Payments will work as HCE protocol)
* New Network manager and bugfixes in system
-SuperSU in ota and mods, if you want it.
-Improved System Speed
-MultiWindow
-Fixed Wifi from 3.0
-Updated all languages from GitHub
-Deleted Adaway (anti spam now is native in MIUI system by MrRaines)
-Deleted root
-DocumentsUI enabled ALWAYS by default
-Fixed SafetyNet and NFC Payments!

bunlar olduğunu görüyorum... Mido için de geçerli mi bu değişiklikler?
Bir de Ota da
Epicrom mido 7.10.19 bottom and top icon pack diye bir paket var, neyin ikon paketi acaba bu? (bilmediğimden soruyorum :) )

Üst Alt