- Adım
- orta düzey
- Cihazım
- Erdal
- Konular
- 1
O kadar rom denedim en stabil ve hızlı çalışanı bu. 8.4.19 u yüklemek çok zor. Sürekli telefonu döngüye sokuyor
zamanında en sevdiğim romdu DO kadar rom denedim en stabil ve hızlı çalışanı bu. 8.4.19 u yüklemek çok zor. Sürekli telefonu döngüye sokuyor
Diğer bir konuda bu romu onermistin ama bu bahsettiğin sorunla karşılaşırsak twrp nasıl ayikliyoruz kısaca bahseder misin?Bu sitede denediğim 50 ye yakın rom dan en stabil ve sıfır hatalı ve en iyi çalışanı bu. Yüklemede zorluk çekiyordum. Onun da çözümünü buldum. İndirdiğiniz rom içindeki twrp yi ayıklayıp yükleyin önce. Sonra romu kurun. Yoksa kurulum da E3004 hatası veriyor
İndirdiğin rom u bilgisayara at. İçine bak. Karıştır biraz bulursun. Ordan bulup çıkar telefonun içine at. Telefonunda twrp yüklü ise ordan imaj yükle yi seçip bu twrp yi flaşla. Sonra yeniden başlatıp romu kurDiğer bir konuda bu romu onermistin ama bu bahsettiğin sorunla karşılaşırsak twrp nasıl ayikliyoruz kısaca bahseder misin?
Rica ederim. Kullan bakalım. Güzel akıcı bir romdur. Bende tesadüfen buldum çözümü. Karıştıra karıştıra oldu. Güzel bir twrp dir bu. Diğerlerinden farklı duruyor görsel olaraksonadanalı3535 hocam sizin dediğiniz şekilde yaptım oldu. yoksa E3004 hatası veriyordu sürekli kurulmuyordu.teşekkürler.