görsellik ve pil istiyosan bunu denemelisinYardımcı olabilecek arkadaşlar ???
stok rom MU custom mu HANGİSİNİ KURMALIYIM ...
root ATIP STOK MU CUSTOM ROM KURUP devam mı
PİL önceliğim bunu da belirterek ...
Selam kardesim ben suanda miui.am 9.8.4.27 deyim onla bunu arasinda ne fark var gorsellik elbetde miui 10 daha guzel baska pil Nasil stabil mi?görsellik ve pil istiyosan bunu denemelisin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dün gece yükledim, ve şu an şarj 50 de, 4 saate yakın ekran süresi var, 1 saatte okey oynamıştım tabi ilk günler belli olmaz ama ben sürekli rom değiştiren insanım.Selam kardesim ben suanda miui.am 9.8.4.27 deyim onla bunu arasinda ne fark var gorsellik elbetde miui 10 daha guzel baska pil Nasil stabil mi?
Dün gece yükledim, ve şu an şarj 50 de, 4 saate yakın ekran süresi var, 1 saatte okey oynamıştım tabi ilk günler belli olmaz ama ben sürekli rom değiştiren insanım.[/QUOTE
tesekkur ederim ama sanki biraz zayf kaldi bana gore ama kullandikca batarya oturuyor oda var stabilite nasil olur olmadi hatalar farketdinmi ? linege os 15.1 kurmak isdiyorum ama o dizayn gore kaldim. Bende cok rom degiserim am bana gore miui 9 en guzeli her tarfli miui.am ama miui 10 1- defa denedim gcam calismiyordu ve 3 part tema yuklenmiyordu bu gibi sorunlardan vaz gecdim ama gorsellik olarak guzel
simdi geceyimmi ya bu haftaki guncellemeyimi bekleyeyim
tesekkur ederim ama sanki biraz zayf kaldi bana gore ama kullandikca batarya oturuyor oda var stabilite nasil olur olmadi hatalar farketdinmi ? linege os 15.1 kurmak isdiyorum ama o dizayn gore kaldim. Bende cok rom degiserim am bana gore miui 9 en guzeli her tarfli miui.am ama miui 10 1- defa denedim gcam calismiyordu ve 3 part tema yuklenmiyordu bu gibi sorunlardan vaz gecdim ama gorsellik olarak guzelDün gece yükledim, ve şu an şarj 50 de, 4 saate yakın ekran süresi var, 1 saatte okey oynamıştım tabi ilk günler belli olmaz ama ben sürekli rom değiştiren insanım.
3. tema yüklenemiyor maalesef buna,Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tesekkur ederim ama sanki biraz zayf kaldi bana gore ama kullandikca batarya oturuyor oda var stabilite nasil olur olmadi hatalar farketdinmi ? linege os 15.1 kurmak isdiyorum ama o dizayn gore kaldim. Bende cok rom degiserim am bana gore miui 9 en guzeli her tarfli miui.am ama miui 10 1- defa denedim gcam calismiyordu ve 3 part tema yuklenmiyordu bu gibi sorunlardan vaz gecdim ama gorsellik olarak guzel
simdi geceyimmi ya bu haftaki guncellemeyimi bekleyeyim
Normalde içinde uygulama temizlik yapılan custom rom pil iyi olması gerek ama stock rom pil konusunda çok daha iyidir, çünkü sürekli güncelleme aldığı için daha sağlıklı sonuç verecektir. Tabi stock romu root yapıp gereksizleri sildikten sonrada kullanılabilir, tabi güncelleme alamaz, ben şimdi stock orjinal rootsuz 8.8.30 muiu 10 betadayım, şu anlık performans kaybı felan yaşamadım, uygulamarımda yüklendi, 50 den fazla oyun ve uygulama yüklü, dahada yüklemeye devam ediyorum. Şu bir kaç günlük deneme sonrası ne olacağı çıkar meydana. Şimdiden bişey diyemem lakin genel anlamda beğendim romu, tek sorunum şu ekran yansıtmayı çalıştıramadım, galiba bu sorunda genel bir sorunmuş, 5 yıllık s3 bile tak diye aktarıyor görüntüyü, anlamadım ben bu işi, fix dosyasıda bulamadım.Uzun vadede p,l sağlığı için stok mu custom rom mu
Stok romda bi çok gereksiz uygulaam mevcut Custom sade ama ne kadar dengeli
Dengeli pil tasarrufu ve kullanımı için öneriniz nedir...
Şimdiden teşekkürler ...