Şöyle izah etmek istiyorum müzik,bildirim,mesaj seslerini değiştirmek istediğinizde temalara atıyor bunu istemiyorsanız stok tema kullanmak zorunda olacağım oda çok büyük sorun 3. Parti temaları desteklemiyor ve tüm temalar ücretli falan filan... ama şu an çok sorun değil temalardan değişiklik yapabilirsiniz sesleri...hocam birkaç defa belirttim mesaj sesini ayarlayamıyoruz, bu aromadan beri böyle,
siz kendiniz deneyebilir misiniz bir?
bunun dışında elinize emeğinize sağlık romlar tıkırında
tamam hocam da orada işte diğerlerini ayarlayabiliyoruz, mesaji ayarlayamıyoruz.Şöyle izah etmek istiyorum müzik,bildirim,mesaj seslerini değiştirmek istediğinizde temalara atıyor bunu istemiyorsanız stok tema kullanmak zorunda olacağım oda çok büyük sorun 3. Parti temaları desteklemiyor ve tüm temalar ücretli falan filan... ama şu an çok sorun değil temalardan değişiklik yapabilirsiniz sesleri...
EpicRom Developer Team For MİMAX 2
NS zaten var ki....tamam hocam da orada işte diğerlerini ayarlayabiliyoruz, mesaji ayarlayamıyoruz.
[doublepost=1522923461,1522832281][/doublepost]bir de hocam notification shade vb bir özellik eklenebilir ise on numara olur, iyi forumlar
ben de bir pencere çıkıyor orada gösteriyor, ayarlardaki kayan bildirim olayıymış anladım sağolun var olun hocamNS zaten var ki....
Gesendet von meinem Redmi Note 4X mit Tapatalk
Sizde sağolun, var olunben de bir pencere çıkıyor orada gösteriyor, ayarlardaki kayan bildirim olayıymış anladım sağolun var olun hocam
Addonstaki Google kamerayı indiremiyorum neden acaba,başlıyor gibi oluyor,düşüyor.Şöyle izah etmek istiyorum müzik,bildirim,mesaj seslerini değiştirmek istediğinizde temalara atıyor bunu istemiyorsanız stok tema kullanmak zorunda olacağım oda çok büyük sorun 3. Parti temaları desteklemiyor ve tüm temalar ücretli falan filan... ama şu an çok sorun değil temalardan değişiklik yapabilirsiniz sesleri...
EpicRom Developer Team For MİMAX 2