Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Neden yapamayacağımi belirttim...ayrıca bu konuda daha önce sizi görmedim bugün üye olup mesaj yazmışsın maşallah diyorum sizin o dokuz kişi dediğiniz arkadaşlarınız ile bu konuyu costurmaniz lazımdı vesselam...
Sizede iyi forumlar dilerim ayrıca hoşgeldiniz.....
Sayın Escobar 1945 bir sürü arkadaşımıza öve öve Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.4.5_Global_7.1_AROMA by Escobar1945 romunu yüklettik.Madem
güncelleme yapmayıp bizi yarı yolda bırakacaktınız neden rom yayınladınız.Şu an itibari ile 9 arkadaş romunuzu kullanmayı kestik güncelemesi olmayacak romu kullanmanın bir anlamı yok.Size mido ile iyi forumlar.

EpicRom Developer Team

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Sayın Escobar 1945 bir sürü arkadaşımıza öve öve Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.4.5_Global_7.1_AROMA by Escobar1945 romunu yüklettik.Madem
güncelleme yapmayıp bizi yarı yolda bırakacaktınız neden rom yayınladınız.Şu an itibari ile 9 arkadaş romunuzu kullanmayı kestik güncelemesi olmayacak romu kullanmanın bir anlamı yok.Size mido ile iyi forumlar.
Hiç bir geliştirici ömür boyu destek vereceğim diye taahhüt de bulunmaz, ki nedenlerini zaten açıklamış...Hocamın dediği gibi, sadece bunları yazmak için foruma bugün üye olmuş olmanız da ayrıca çok manidar...istediğiniz romu kullanmakta özgürsünüz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Hiç bir geliştirici ömür boyu destek vereceğim diye taahhüt de bulunmaz, ki nedenlerini zaten açıklamış...Hocamın dediği gibi, sadece bunları yazmak için foruma bugün üye olmuş olmanız da ayrıca çok manidar...istediğiniz romu kullanmakta özgürsünüz

Neden yapamayacağımi belirttim...ayrıca bu konuda daha önce sizi görmedim bugün üye olup mesaj yazmışsın maşallah diyorum sizin o dokuz kişi dediğiniz arkadaşlarınız ile bu konuyu costurmaniz lazımdı vesselam...
Sizede iyi forumlar dilerim ayrıca hoşgeldiniz.....

EpicRom Developer Team
en iyi ve en güncel rom orjinal rom tavsiye ederim.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Stock romda 12 saat ekran süresii alıyoruz, epic romda ise 16 saati gördük, seçim sizin cihaz sizin, hangi romu kullanacağınızı paşa gönlünüz bilir.

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Stock romda 12 saat ekran süresii alıyoruz, epic romda ise 16 saati gördük, seçim sizin cihaz sizin, hangi romu kullanacağınızı paşa gönlünüz bilir.
size isteğim romu kullanabilirmiyim diye bir soru sorduğumu zannetmiyorum.size de orjinal romu tavsiye ediyorum.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
size isteğim romu kullanabilirmiyim diye bir soru sorduğumu zannetmiyorum.size de orjinal romu tavsiye ediyorum.

Yaşım belki sizden küçük olabilir fakat 4 senedir rom-root işleriyle uğraşıyorum, az çok neyin iyi neyin kötü olduğunu idrak edebiliyorum artık. Kusura bakmayın ama benim paşa gönlüm bu romu kullanmak istiyor. :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Her iki mesajınıza göre oldukça tutarlı, kendinizle çelişmeyen bir yaklaşım içinde olduğunuzu söylemek çok yanlış olacak

[doublepost=1528277054,1528181601][/doublepost]Sayın Escobar1945 hocam şu an Mido için güncelleme çalışmaları yapmakta...işini bitirip, güncellemesini yayınladıktan sonra, eğer kendisi de razı olursa, Mi Max 2 yi yine kendisinin şefkatli ellerine teslim etmeyi düşünüyorum....

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Neden bu kadar dert ettiniz anlamadim?
Adam size guncelleme vermek zorunda mi? Sanki para verdiniz, ki para verseniz bile guncellemek zorunda degil, adam hayrina yapiyor. Ben bu romu 1 gun kullandim, o zamandan beri bana gore duzgun custom rom olmadigi icin stok rom kullaniyorum.

Birde efendi gibi cevap yazmislar adamlar.
Begenmiyorsan kullanma git stok rom kullan.

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
miu10 arayüzü de geliyor.

ne yapsak? merkez illerden otobüs kaldırıp Escobar1945 'in evin önünde "MIUI10 ARAYÜZLÜ EPİC ROM İSTERİZ" diye eylem mi yapsak :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
miu10 arayüzü de geliyor.

ne yapsak? merkez illerden otobüs kaldırıp Escobar1945 'in evin önünde "MIUI10 ARAYÜZLÜ EPİC ROM İSTERİZ" diye eylem mi yapsak :D
Temmuz sonu/Ağustos başı zaten MIUI 10 Global beta çıkmış olacak, şurada ne kaldı ki....Escobar1945 hocamızı yormanın vede zorlamanın gereği yok bence

Üst Alt