Soru Endonezya romu üzerine global rom yüklenir mi?

Türkmen0412

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Furkan
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hayır hocam Twrp varken Manuel güncelleme yapamazsınız zaten sizi dosyayı indirir indirmez telefon açılıp kapanınca recovery menüsüne atacaktır

Twrp yok ise telefonunuzda Endonezya rom dan Global roma da geçemezsiniz daha dogrusu romlar arası geçiş yapamazsınız
yukarı da da belirttim Recovery rom dosyası sadece TWRP de çalışır twrp yokken Manuel güncelleme telefonunuzda hangi rom varsa ona güncelleme gelir siz indir derseniz aynı romu güncellemeş olursunuz

TWRP şart rom değiştirmek için veya bilgisayar var ise Mi flash ile fastboot rom kurarak geçiş sağlarsınız
en kolay yöntem TWRP dir ama

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam az önce twrp yükledim şuanda global 12.5 romunu twrp üzerinden kurucam bakalım ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu globali yüklemek için roota gerek var mı şuanda sadece twrp var root yok hocam

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Teşekkür ederim hocam az önce twrp yükledim şuanda global 12.5 romunu twrp üzerinden kurucam bakalım ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu globali yüklemek için roota gerek var mı şuanda sadece twrp var root yok hocam
Hayır root a gerek yok full wipe format data yapıp kurabilirsiniz

Türkmen0412

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Furkan
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hayır root a gerek yok full wipe format data yapıp kurabilirsiniz

şuanda yükleniyor hocam rom ama bu dediklerinizi romu yükledikten sonra mı yapcam

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
şuanda yükleniyor hocam rom ama bu dediklerinizi romu yükledikten sonra mı yapcam
yüklemeden önce hocam temiz kurulum için full wipe format data şart

Türkmen0412

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Furkan
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
yüklemeden önce hocam temiz kurulum için full wipe format data şart

hocam ben bunu yapmadan yükledim romu ama sonrasında dediğinizi yaptım şuanda miui ekranında cihazın açılmasını bekliyorum öncesinde yapmadığım için bir sorun olur mu

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
hocam ben bunu yapmadan yükledim romu ama sonrasında dediğinizi yaptım şuanda miui ekranında cihazın açılmasını bekliyorum öncesinde yapmadığım için bir sorun olur mu
Onu yapmadığınız için Endonezya romu silmeden üzerine Global kurdunuz cihaz açılmaz ise o ekranda kalır ise tekrardan twrp girip full wipe format data yapıp romu tekrar flashlayin cihazın açılması 10 dakakiya geçer 15 dakikalara gelir ise bootloop a düşmüştür beklemeyin açılmasını recovery ye girip baştan full wipe format data yapıp kurun

Türkmen0412

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Furkan
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Onu yapmadığınız için Endonezya romu silmeden üzerine Global kurdunuz cihaz açılmaz ise o ekranda kalır ise tekrardan twrp girip full wipe format data yapıp romu tekrar flashlayin cihazın açılması 10 dakakiya geçer 15 dakikalara gelir ise bootloop a düşmüştür beklemeyin açılmasını recovery ye girip baştan full wipe format data yapıp kurun

şuanda cihaz açıldı hocam kurulum yapıyorum teşekkür ederim siz bu romu mu tavsiye edersiniz yoksa çin romunu mu

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
şuanda cihaz açıldı hocam kurulum yapıyorum teşekkür ederim siz bu romu mu tavsiye edersiniz yoksa çin romunu mu
Ben Endonezya romunda yim hocam suanlik bu rom benim cihazım (Poco x3) için gayet yeterli bana çok rom değiştirmek istemiyorum artık güncelleme verip verilmemesi de pek umrumda değil stabil çalışsın bana yetiyor suanlik sağlıcakla kalın

Türkmen0412

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil Furkan
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Ben Endonezya romunda yim hocam suanlik bu rom benim cihazım (Poco x3) için gayet yeterli bana çok rom değiştirmek istemiyorum artık güncelleme verip verilmemesi de pek umrumda değil stabil çalışsın bana yetiyor suanlik sağlıcakla kalın

teşekkür ederim hocam iyi günler :)

Üst Alt