Yardım Endonezya rom mu? EU rom mu?

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
Ben hiç böyle yükler yüklemez fark ediceğini düşünmezdim bundan sonra ola ki başka marka telefon alsamda bi şekilde yolunu bulup eu rom yüklerim :) :)
Hocam eu rom zaten çin romu üzerine kurulu. Xiaomi çin romuna çok önem veriyor ve çin romuna gelen özellikler eu romuna da geliyor. Xiaomi global kullanıcıları 2. sınıf vatandaş olarak görüyor bence :) Çin romuna gelen özellikler globale ya çok geç geliyor ya da hiç gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim düşüncem böyle :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
007 falan yazıyordu tam hatırlayamıyorum hocam, ama şöyle söylüyeyim hiç kurulum yapmadı
007 dediğiniz, Twrp error 7 hatası ise, uyumsuz yada hatalı inmiş bir rom dosyanın göstergesidir hocam, indirdiğiniz dosyayı kontrol edin..

Edit : kurduğunuzu yeni gördüm, hayırlı olsun (:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Şu an Endonezya romunu kullanıyorum bir sıkıntım yok pili de iyi aralıksız sosyal medya ile 14 saat alıyorum. 2 gündür EU romunu araştırıyorum, sizce EU roma geçicek kadar kayda değer bir fark olur mu? Güncellemesiyle yüklemesiyle uğraşmak istemiyorum, buralara iphondan geldim kapalı kutuyum henüz sizce uğraşmaya değer mi arkadaşlar?
Note 9 pro
Değil.
Ben eu 11.0.7 kullanıyorum ama endonezya sürüme geçmeyi düşünüyorum.

furkanss284

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
3
Değil.
Ben eu 11.0.7 kullanıyorum ama endonezya sürüme geçmeyi düşünüyorum.
Eu 12 stabil kurdum, ben endonezya romunda da iyi ekran süresi alıyorum ama telefonu zorlayarak alıyordum, eu romda telefona hiç bi kısıtlama yapmadan bu saati almam harika. Ve endonezya ile arasında akıcılık konusunda dağlar var hocam

Ibrahim694

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
RN 6 Pro
Konular
3
Hocam xiaomi de yeniyim. Telefonu alalı bir ay oldu. Garantili ve global rom yüklüydü. Root yapmak için kilidi açıp garantiyi bozdum. Tavsiyeler üzerine eu romu kurdum ve memnun kaldım. Diğer romları bilmediğim için yorum yapamam ama EU rom gayet güzel.
hocam garanti sıkıntı oluyor mu ? bootloader kilidini kapasak bile garanti dışı kalıyormuş sanırım.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam garanti sıkıntı oluyor mu ? bootloader kilidini kapasak bile garanti dışı kalıyormuş sanırım.
Hocam delta garantili ise sorun yapmıyor delta ama genpa. Yada baska firmaysa kilit açmak Garanti dışı bırakıyor cihazı kiliti kapatıp gönderebilirsiniz ama isteseler her türlü anlıyorlar kilit açılıp açılmadığını

Ibrahim694

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
RN 6 Pro
Konular
3
Hocam delta garantili ise sorun yapmıyor delta ama genpa. Yada baska firmaysa kilit açmak Garanti dışı bırakıyor cihazı kiliti kapatıp gönderebilirsiniz ama isteseler her türlü anlıyorlar kilit açılıp açılmadığını
cihaz evofone garantili. yani garantiye bir işim düşerse sıkıntı olur diyorsunuz doğru mudur ?

Üst Alt