En Ucuz Mİ 4 Burada-**SIFIR** Beyaz 16 GB 1100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@umutaxoy ben tartışmanın içine girmemek için ne kadar direniyorsam, siz de içine çekmek için o kadar direniyorsunuz. Benim amacım baltalamak değil. Ancak siz baltalatmak için ne gerekirse yapıyorsunuz. İsterseniz daha fazla kurcalamayalım. Siz de satışınızı yapın. Hayırlı satışlar.

Eğer illaki "yaaaaa ne oldu cevap veremediniz" şeklinde yanlış bir düşünceniz olacaksa, illaki bir örnek istiyorsanız, yukarda @siranusta 'nın yazdığı mesajı yeniden okuyun. Cevap vermiştiniz ama sanırım ne yazdığına hiç dikkat etmemişsiniz. Ben kendimden birşey yazıp tartışmayı sürdürmek istemiyorum.

Bu arada telefonun kayıtlı olup olmadığı da önemli bir kriterdir. Ben gider 20TL'ye yaptırır, pasaport kaydı var derim şeklinde bir düşünce akıllara gelmesin. Sonuçta bu işlem illegal bir işlem. Alan kişinin ne aldığını bilmesi gerekiyor.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Konu başlığı düzenlendi.. İyi satışlar..

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Ynt: RE: EN UCUZ Mİ 4 BURADA-**SIFIR** BEYAZ 16 GB 1100 TL

chatin_62' Alıntı:
@umutaxoy ben tartışmanın içine girmemek için ne kadar direniyorsam, siz de içine çekmek için o kadar direniyorsunuz. Benim amacım baltalamak değil. Ancak siz baltalatmak için ne gerekirse yapıyorsunuz. İsterseniz daha fazla kurcalamayalım. Siz de satışınızı yapın. Hayırlı satışlar.

Eğer illaki "yaaaaa ne oldu cevap veremediniz" şeklinde yanlış bir düşünceniz olacaksa, illaki bir örnek istiyorsanız, yukarda @siranusta 'nın yazdığı mesajı yeniden okuyun. Cevap vermiştiniz ama sanırım ne yazdığına hiç dikkat etmemişsiniz. Ben kendimden birşey yazıp tartışmayı sürdürmek istemiyorum.

Bu arada telefonun kayıtlı olup olmadığı da önemli bir kriterdir. Ben gider 20TL'ye yaptırır, pasaport kaydı var derim şeklinde bir düşünce akıllara gelmesin. Sonuçta bu işlem illegal bir işlem. Alan kişinin ne aldığını bilmesi gerekiyor.

dostum ben öyle satıcı falan değilim kar amaçlı yapmıyorum satılabilecek en uygun fiyatı yazdık ama kalkıp ona yuksek falan diyince sinir bozucu oluyor.ben buraya ilan aciyorum cihazı satabilmek için . belki birisi almak isteyecek senin yazdıklarından dolayı vazgececek.bu adam çok fiyat çekmiş daha uyguna bulabiliriz falan diyecek.ben sahibindene bile girdim baktım ki en uygun fiyat olsun satilsin diye.ama yok gerçekten 2 3 kere de boyle satış yapmak istedim sizin gibi her yerde çıkıyor merak etme . burda da çıktı sağlık olsun.yok yani dostum aç o zaman konunu deki ben 900 TL ye herkese mi4 temin edebilirim yada çok uyguna alabilmeniz için yol gosterebilirim .yok . sadece ben bu fiyata aldım o yüzden senin aldigin fiyatın üzeri çok yüksek öyle mi oluyor.bu son mesajdi amacın buydu herhalde evet baltayı vurdun fena vurdun hem de satmaktan vazgeciyorum.heves falan birakmadin kurban olayım cevap yazma.zaten diğer cevaplarına falan da baktım çok sivri dillisin seninle bas edilmez.hadi iyi forumlar arkadaşlar

SATMAKTAN VAZGEÇTİM!!!!

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Vazgecnlmen hayirli olmus. @chatin_62 ve @siranusta dogru yapmislar. Sonucta fikirlerini yazmislar. Gercekten de pahali. 64GB Mi4`u 1200 tl ye satiyorlar. Isteyen sahibinden.com sitesine bakabilir. Yani tabii ki sen istedigin fiyati kiymakta ozgursun. Isteyen bu fiyattan almakta ozgur. Biz de ucuz ya da pahali oldugunu soylemekte ozguruz. Senin abartili tepkilerini anlamak zor. Adamlara, fikirlerini soyledikleri icin resmen firca atmissin. Hos olmamis.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@umutaxoy noktayı koymak adına tek cümle yazacağım.
@siranusta hocamın hoşgörüsüne sığınarak, beni anlayacağını bildigim için yazıyorum.

Siz 16GB modele 1100TL isterken, arkadaşımız 64GB modeli 1050TL dan aldığını yazınca konu baltalanmamış oluyor, ben fiyat yüksek diye yazdığım için baltalamış oluyorum öyle mi?
Çünkü burada sadece benimle didişmeye çalışıyorsunuz.

Aslında farkına varmanız için çok çaba harcadım ama farkında olmadan asıl baltayı vuran sizsiniz.

Neyse, umarım bu satışınız hem sizi hem alıcıyı mutlu edecek şekilde bir alışveriş ile sona erer.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Cvp: En Ucuz Mİ 4 Burada-**SIFIR** Beyaz 16 GB 1100 TL

Satış kapatıldığı için konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt