- Adım
- Mehemmef
- Cihazım
- Xiaomi redmi
- Konular
- 32
Redmi note 8 pro kulanyorum Global romdayım. En stabil rom hangisini onerirsiniz?
Hocam, ben Mi Note 10 Pro kullanıyorum. Masik, Mi Globe, RevOS, Eu Stabil romlarını kullandım, Şuan MiRoom Stabildeyim en stabili MiRoom. EU Stabilde Whatsapp'ta wifi problemi falan yaşadim ama 11 saat ekran süresi aldım. Tasarruf modu açık değildi ve Mobil Veri hiç kapatmadim. Şuan Mi Room deniyorum memnunum. Ama Global romlardan denemek isterseniz. Benim cihazima göre soyluyorum Endonezya Romu çok iyi.Redmi note 8 pro kulanyorum Global romdayım. En stabil rom hangisini onerirsiniz?
inceledim teşekkür ederim pek bir numarası yokmuş benim için27 sayfa konusu var hocam buyurun okuyun/inceleyin... ozcannyasin
Rehber - Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
hocam bunlar neticede stock dediğimiz romlar standart aşağı yukarı hep aynıinceledim teşekkür ederim pek bir numarası yokmuş benim için