- Adım
- Halil ibrahi
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 41
Merhaba. Bana linkini gonderiri misinPixel Os kurdum gayet akıcı hocam ayrıca miui kamera da beraberinde geliyor
Merhaba. Bana linkini gonderiri misinPixel Os kurdum gayet akıcı hocam ayrıca miui kamera da beraberinde geliyor
Bir artısı'da buPixel Os kurdum gayet akıcı hocam ayrıca miui kamera da beraberinde geliyor
Merhaba. Bana linkini gonderiri misin
Kendiniz şu anda kullaniyor musunuz nasıl hata varmı şarjı ne kadar gidiyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanıyorum ama şarj miui'da nasılsa aşağı yukarı aynı pek şarj süresinin arttığını söyleyememKendiniz şu anda kullaniyor musunuz nasıl hata varmı şarjı ne kadar gidiyor
Andiroit 13 mu hocamKullanıyorum ama şarj miui'da nasılsa aşağı yukarı aynı pek şarj süresinin arttığını söyleyemem
EvetAndiroit 13 mu hocam
Çok karışık crdroid 9.2 kullandım ilkten batarya performansı cidden iyiydi sonra yine 4 saatlere döndü evulation kullandım idare eder şuan Arrowos 12.1 var bununda android 13 olanı yükleyeceğim birazdan bakalım garip ya kimsenin dediği tutmuyor en iyisi kendin deneyimlemenyani şimdi hangisi daha sağlıklı kullananlar ne diyor ne öneriyorsunuz
Crdroin'in şuan Android 13 yapıları pek kararlı değil,Evolation Öneririm Crdroid kararlı olana kadar.Duyduğuma göre Evolation Android 13 yapılarını Beta 5 sürümünden ititbaren geliştirmeye başlamış.Keşke Crdroid de yapsaydıÇok karışık crdroid 9.2 kullandım ilkten batarya performansı cidden iyiydi sonra yine 4 saatlere döndü evulation kullandım idare eder şuan Arrowos 12.1 var bununda android 13 olanı yükleyeceğim birazdan bakalım garip ya kimsenin dediği tutmuyor en iyisi kendin deneyimlemen