Rom En Stabil Orijinal Rom

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
Arkadaşlar Android 11 den Android 10 miuı 12.0.9 global sürüme düşürdüm inanın telefon nefes aldı nefes.Android 11 deki hatlarla dolu miuı sürümlerinden dolayı bana bu sürüm çok hızlı ve stabil geldi ama kendimi alıştırmak istemiyorum

Sorum şu bu telefonda en iyi pil süresi ve stabilite hız performans filan android 9 damı yoksa android 10 damı ? birde hangi versiyonda hangi miuı sürümü daha kaliteli ? rom işine girmişken en kalitelisini yükleyip birdaha ellememeyi düşünüyorum.

Not: Orjinal xiaomi rom tavsiyeleri verin sadece.

TEŞEKKÜRLER

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yeni Android versiyonlarında performans biraz artıyor istersen geekbench yap anlarsın. Ancak pil performansı düşüyor. Yani azıcık performans artışı için pil süresindeki 2 saatlik azalmaya değer mi? Zaten o işlemcinin performansı az çok belli. %10 performans artışı için değmez bence. Bence Android 9 a kadar düşebiliyorsan düş.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bende rom önerisi alabilirim. custom rom olarak miui olursa iyi olur olmazsa aosp deniyecem ondan da öneri alabilirim. eu stabil a11 kafayı yemeye başladı ufaktan

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
beyler bi sebepden dolayı son sürüme yani 12.1.4 sürümüne dönmem gerekti recovry global sürümünü indirip dahili hafızaya atıp güncelleme menüsünden elle güncellemeye çalıştığımda güncelleme doğrulanamadı hatasını veriyor global son sürümü elle yüklemem lazım nasıl yüklerim pc var.bl kilitini açmama gerek yok orjinal rom yüklüyorum sonuçta

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
X3 nfc kullanıyorum son versiyona kadar kanserdi android 11 ama şuan baya stabil hem Endonezya hem global

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
beyler bi sebepden dolayı son sürüme yani 12.1.4 sürümüne dönmem gerekti recovry global sürümünü indirip dahili hafızaya atıp güncelleme menüsünden elle güncellemeye çalıştığımda güncelleme doğrulanamadı hatasını veriyor global son sürümü elle yüklemem lazım nasıl yüklerim pc var.bl kilitini açmama gerek yok orjinal rom yüklüyorum sonuçta
Aynı sorunu yaşadım zamanında Manuel güncelleme çalışmadı aynı hatayı aldım, root yaptım öyle yükledim telefon brick oldu sora mi flash tool ile yükledim o şekilde yükseltebildim anca. Kısacası deneyimlerimdem yola çıkarak söylüyorum ki bl açmadan yükleyemezsin. Ancak açsanda bir şey fark etmez aslında, mi flash tool ile Romu yüklerken bl kilidi kapatmayı seçersin yazılı yükledikten sonra kapalı bir şekilde açılır telefon

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
bi arkadaş bl kilidi açmadan rom yükledini yazmıştı ama ne saçma orjinal sürüm yüklemek için bl kilidini neden açalım

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
O romun şifresi kırılmış yani decrypted olmuş. O yüzden yüklenmiyor. indir romu öyle Manuel kurabilirsin.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
O romun şifresi kırılmış yani decrypted olmuş. O yüzden yüklenmiyor. indir romu öyle Manuel kurabilirsin.
hocam verdiğin sitede sadece india sürümü var benimki global.ve daha önce hiç bl açmadım tel brick olmasın

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
hocam verdiğin sitede sadece india sürümü var benimki global.ve daha önce hiç bl açmadım tel brick olmasın
Hocam bi şekil verdiğin sitenin geçmiş kayıtlarına ulaştım ve global sürüm linkini buldum bizzat xiaomi sunucularından indiriyor.Yani diğer romlarıda indiriken indirme yapılan adrese baktım aynı adres.Her neyse bizzat xiaomi nin sunucularından son versiyonu indirip tele attım yine aynı güncelleme doğrulanamadı hatası.son versiyonun nasıl imzası kapalı olur anlamıyorum.Herhangi bir siteden indirmedim bizzat xiaminin sitesinden çektim romu

Üst Alt