Rom En Stabil Orijinal Rom

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Hocam bi şekil verdiğin sitenin geçmiş kayıtlarına ulaştım ve global sürüm linkini buldum bizzat xiaomi sunucularından indiriyor.Yani diğer romlarıda indiriken indirme yapılan adrese baktım aynı adres.Her neyse bizzat xiaomi nin sunucularından son versiyonu indirip tele attım yine aynı güncelleme doğrulanamadı hatası.son versiyonun nasıl imzası kapalı olur anlamıyorum.Herhangi bir siteden indirmedim bizzat xiaminin sitesinden çektim romu
Kanka mi9t değil mi? Burada Global sürümü var

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
Kanka mi9t değil mi? Burada Global sürümü var
hocam cihazın global ismi redmi k20 xiaomi sitesindede zaten redmi k20 olarak var senin attığın linkteki telefon farklı.Bu forumda bile K20 başlığı var bak en üste.Mi9t bizim piyasadaki ismi.Orjinal adın redmi k 20.her neyse zaten kendi resmi sitesinden uygun en son sürümü indirdim yine hata verdi.

kalashnikov

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Mi Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Dün gece konu açtık bana kimse yazmadı. Bu foruma darılmaya başladım.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Beyler yardıma ihtiyacım var. Aosplardan verim alamadim. Mui pro rom kurdum. Son sürüm. Onda da uyanma sıkıntısı var. Kilit ekranı tuhaf şekilde takılıyor. Bazen açılmıyor.

Bu telefon için en performanslı rom hangisi acaba? Android sürümü önemli değil. Varsa android 9 bile olur. Yeter ki performanslı hatasız olsun.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Evet. Yeni romu indirip kurdum. Android 9. Mui 10.3.15 versiyonu. Telefon kendine geldi resmen.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Halen aynı romda mısınız? pil süresi ve performansı nasıl romun?
Performans oldukça iyi hocam. 6 saat civarı ekran süresi var. Oyun oynamam. Webde gezinti ağırlıklı kullanıyorum. Batarya hiç değişmedi. Bu senaryo kişiden kişiye göre değişir tabi. Ancak ben gayet memnunum. Kırılırsa resmi note 11 pro veya poco x4 proya geçmeyi düşünüyorum. O zamana kadar 9t ile devam.

Mehmet414

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
16
Evet. Yeni romu indirip kurdum. Android 9. Mui 10.3.15 versiyonu. Telefon kendine geldi resmen.
Bu dediğiniz global rom değil mi. Bendede telefon uygulamalara tiklarken kasma donma oluyor 20-30 saniye. Hala memnunsaniz bende indirip deneyeceğim. Şuan en son sürümdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X3 nfc kullanıyorum son versiyona kadar kanserdi android 11 ama şuan baya stabil hem Endonezya hem global
Mi 9t için Endonezya romu nereden temin edebilirim rom olan sitenin içinde bulamadım

Son düzenleme:
Üst Alt