Yardım En sevmediğim özellik (Mi6)

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Ana ekranda Whatsapp mesajını göremiyor olmamız çok kötü. Sadece çift parmakla aşağı çekmenin ötesinde bir kolay yolu olmalı.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
bende LG VE SON CİHAZIM ibhone 7DE bu olaya çok alışmıştım.mi6da bu konuda iğrenç aga.çokmu zor bişiy bildirim alanını kaliteli yapmak.sen hani özgürlükçüydün.sen okyanustun (android) hani ios (denizdi) basit bişey iosta var elimdeki canavarda yok kaç günlerdir arıom çözüm bulamadım.enson googleye yazdım buraya geldim.neden çözüm arıyordum.kendim cep telefonu teknik servisim profosyonel.(h.z google) sormadan önce kendim beynime jimnastik yaptırarak çözüm ararım yoksa.o zaman sorarım google amcaya.

buda benim konum adım sayma sorununuz varsa çözdüm ;) : mi 6 (turkcell yaani)sorunu ve adım sayma problemi
Hocam yazdıklarınızı okuyunca beynim yandı :) bir kere de siz okursanız beni anlayacaksınız :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
bende LG VE SON CİHAZIM ibhone 7DE bu olaya çok alışmıştım.mi6da bu konuda iğrenç aga.çokmu zor bişiy bildirim alanını kaliteli yapmak.sen hani özgürlükçüydün.sen okyanustun (android) hani ios (denizdi) basit bişey iosta var elimdeki canavarda yok kaç günlerdir arıom çözüm bulamadım.enson googleye yazdım buraya geldim.neden çözüm arıyordum.kendim cep telefonu teknik servisim profosyonel.(h.z google) sormadan önce kendim beynime jimnastik yaptırarak çözüm ararım yoksa.o zaman sorarım google amcaya.

buda benim konum adım sayma sorununuz varsa çözdüm ;) : mi 6 (turkcell yaani)sorunu ve adım sayma problemi

Global Beta'ya göz atın; Yeni Bildirim Özelliği (Notification Shade) geldi.

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Yazdıklarımı uyguladınız mı?
Tüm bildirimleri göster aşağıdaki şekilde ayarlı. Demek istediğim iPhone'daki gibi gelen her mesajın içeriğini görmek. Ama bunda 2 mesaj var 3 mesaj var gibi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Tüm bildirimleri göster aşağıdaki şekilde ayarlı. Demek istediğim iPhone'daki gibi gelen her mesajın içeriğini görmek. Ama bunda 2 mesaj var 3 mesaj var gibi.

Burda çift parmak çekmeden görülemiyor. Çok gıcık bir özellik.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4

Birden fazla mesaj olduğunda iki parmakla aşağı çekmek gerekiyor maalesef. Bu kilit ekranında da böyle.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Siz mi yazdımlarımı anlamıyorsunuz, ben mi anlatamıyorum anlayamadım Bir Türlü. Global Beta'ya bakın Yeni Bildirim ekranı geldi diyorum; hala yok şöyle yok böyle diyorsunuz. Kurmazsanız kurmayın ama, en azından bir göz atın ne olup olmadığına dair.

Oyla:

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Betayı kullanıyorum bildirim hızlı yanıt eklenmiş fakat tek parmak ile bildirim açılmıyor yine tam olarak halledememişler bence hızlı ayarları özelleştirme hala yok birde cihazda önemli bir hata farkettim soğuk eller ile cihazı kullanınca garip ama titreşim azalıyor hatta uzun sürede kapanıyor titreşim

Oyla:

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
Hocam yazdıklarınızı okuyunca beynim yandı :) bir kere de siz okursanız beni anlayacaksınız :)
beynin neden yandı.bir tek nokta koymayı unutmuşum tek tek oku.hepsi Türkçe kelime.yazımda bir problem yok
[doublepost=1515714655,1515714533][/doublepost]oreo betadayım.hala çok kötü iğrenç.bildirim olayı.2 parmak devam ediyor hala ve düzgün çalışmıyor.

Oyla:

ykperen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup eren
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Ana ekranda Whatsapp mesajını göremiyor olmamız çok kötü. Sadece çift parmakla aşağı çekmenin ötesinde bir kolay yolu olmalı.

Üzerinden baya bı geçmiş ama sorunu çözebilen birini göremedim bende aynı sorundan dolayı şikayetçiydim forumlarda uygun birşey bulamadım ve kendim araştırmaya başladım sonunda bir uygulama buldum ve kilit ekranı dahil size güzel Android deneyimi sunan material notification shade uygulamasını buldum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-12-20-56-13-681_lockscreen.png
    Screenshot_2018-01-12-20-56-13-681_lockscreen.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2018-01-12-20-56-05-133_com.treydev.mns.png
    Screenshot_2018-01-12-20-56-05-133_com.treydev.mns.png
    86,5 KB · Görüntüleme: 51
Oyla:
Üst Alt