- Adım
- S
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 6
Mega.nz adeta oynuyor. %99 'a kadar indirtiyor, ondan sonra orada duruyor, indirtmiyor, paralı indirmeye mecbur bırakmaya çalışıyor. Çok uğraştım, indiremedim, pes ettim.Estağfurullah hocam, buyurun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düşüncelerinize nispeten katılıyorum. Lineageos yıllardır kullandığım bir custom rom. Hiç memnuniyetsizlik yaşamadım. Los 18.1 (a11) bizim cihazlar için uygun, çokta güzel çalışıyor. Şu sıralarda a12 olduğu için crdroid 8.1 kullanıyorum. a12 olan Arrow' u da denedim, ancak Crdroid ve Lineageos vazgeçilmezim oldular.Değerli Skorpi, hocam. Bende de sizdeki cihazdan yok ancak elimdeki Mi Max 2 ve Mi Max cihazlarımda LineageOs ve Arrow kullanıyorum. Malum bu cihazlar için artık rom üretimi çok yok o yüzden bende üretilmiş bir çok Aosp romu denedim. Hemen hemen kullandığım her romdan sonra LOS romlarına geri döndüm. Üreticinin belli bir standartı var, sanırım sizin cihaz içinde üretmiş olduğu bir romu vardır ve aynı standartı sizin cihazınız için de sürdürüyordur. Ben şahsen en özelleştirilebilir rom olarak LOS yada Arrow öneririm.
Son düzenleme: