- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Sayın Nejomi hocam, biz 3 delikanlı CrDroid yükledik, bizlere özenip, yükleyip, sonrada içinden bize saydıranlar oluyormudur sizce?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yok hocam biz veya ben şahsım olarak İHTİYAR HEYETİNDEN memnunuz. Ne varsa İHTİYARLARDA var. Sayın amcalardan öğrenecek çok şeyler var. Tabi zaman lazımSayın Nejomi hocam, biz 3 delikanlı CrDroid yükledik, bizlere özenip, yükleyip, sonrada içinden bize saydıranlar oluyormudur sizce?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Saydıran olursa hatayı kendinde arar, bizde araması çok yanlış olur. Hacı Bektaşi Veli '' Her ne ararsan kendinde ara '' demiştir !
Ben bu sekilde hallettim twrp ye girdim data format yaptim acildi sizde benim yontemi uygulayin acilir insallahYaptım hocam nafile
Hocam telefon açılıyor playstore açılmadı. Siz aynı gapps paketini mi yükledinizBen bu sekilde hallettim twrp ye girdim data format yaptim acildi sizde benim yontemi uygulayin acilir insallah
Aynen hocam sizin basiniza gelen sey basima geldi benim dedigimi yaparsaniz duzelir tahminimce twrp moduna alin data format yapin yes yazin telefonu acin play store acilicaktir insallahBen bu sekilde hallettim twrp ye girdim data format yaptim acildi sizde benim yontemi uygulayin acilir insallah
Hocam internet ile açılmadı evde wifi ile bağlanınca açıldı. Klavye gözükmedi onuda başka roma geçip apk yedekleyip kurdum şuan iyi çağrı kayıt da yapıyorAynen hocam sizin basiniza gelen sey basima geldi benim dedigimi yaparsaniz duzelir tahminimce twrp moduna alin data format yapin yes yazin telefonu acin play store acilicaktir insallah
Evde Wifi ile bağlanmak internete bağlanmak değil mi ?Hocam internet ile açılmadı evde wifi ile bağlanınca açıldı. Klavye gözükmedi onuda başka roma geçip apk yedekleyip kurdum şuan iyi çağrı kayıt da yapıyor
Evet hocam işyerinde vodafon ile play storeye bağlanmadı. Evde wifiye bağlanınca playstore açıldı. İlk defa başıma geliyor bi acemilik ettik işteEvde Wifi ile bağlanmak internete bağlanmak değil mi ?