Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben bu romu kurdum, yüz tanıma var, global 9.1.4 e göre çok daha hızlı, benim için en güzel tarafı kulaklık ses seviyesi ve kalitesi ciddi oranda artmış, gereksiz Google ve çin uygulamaları kaldırıldğından sürekli 4 gb boş ram kalıyor,en ufak takılma donma yok, pil performansı aynı,tabii face id tüketimi etkileyebilir,bende açık sürekli ama 2 günlük deneyimde pek bir fark göremedim. bir diğer husus; 914 globalde az ışıklı ortamda sanki ois hiç yokmuş gibi deli gibi iso yükselten kamera yazılımı iyileştirilmiş, makul iso seviyelerine ulaşılmış..whatsapp ve diğer uygulama bildirimleri gecikmeden geliyor,defalarca test ettim, ve çok istenen bildirimden yanıtlama gelmiş ve düzgün çalışıyor..Kısacası telefonun hakkını veren , çinlinin aldığı en son güncellemeyi bize de sunan bir rom..satmayı düşünürken ilaç gibi geldi, şidddetle tavsiye ederim
haa birde romu kurduktan sonra twrp 3.2.1 versiyon sıfır açıldı ama dondu ,,bunun üzerine versiyon 2 yi kurdum tekrar..yükleyecekler ,önce bunu kursun öncelikler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Artık oreo gelene kadar,o da gelirse tabii
, kurcalamam bir daha, şu an cidden çokmennunum..selamlar