Soru En dolu resmi miui romu hangisi

iustbss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İLKER
Cihazım
Mİ10T
Konular
4
Decidueye,
Ne yazıkki en iyisi ücretli. Miuipro. Geri kalan aşağı yukarı hep aynı. Bu miuipro yapımcıları nasıl edip o kadar şeyi o roma gömüp üstelikte kopya bile ettirmeden yapıyorlar akıl sır ermez. Aosp romlarda biri bir eklenti özellik eklese diğerleri rahatlıkla bunu alıp başka aosp romlara ekleyebiliyorlar. Ama en basitinden o kamera modlarını miuipro ekibi cihaza ekleyip nasıl çalıştırıyor, hadi çalıştırdı, bunu başka roma neden kimse ekleyemiyor anlamadım. Haftalık güncelleme veriyorlar ve tek tük çıkan sorunları bir güncelleme ile hallediyorlar.
Aosp romlar ise hicbir zaman miui ekran süresini veremiyor.
Miu Pro nasıl bulabilirm

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Decidueye,
Ne yazıkki en iyisi ücretli. Miuipro. Geri kalan aşağı yukarı hep aynı. Bu miuipro yapımcıları nasıl edip o kadar şeyi o roma gömüp üstelikte kopya bile ettirmeden yapıyorlar akıl sır ermez. Aosp romlarda biri bir eklenti özellik eklese diğerleri rahatlıkla bunu alıp başka aosp romlara ekleyebiliyorlar. Ama en basitinden o kamera modlarını miuipro ekibi cihaza ekleyip nasıl çalıştırıyor, hadi çalıştırdı, bunu başka roma neden kimse ekleyemiyor anlamadım. Haftalık güncelleme veriyorlar ve tek tük çıkan sorunları bir güncelleme ile hallediyorlar.
Aosp romlar ise hicbir zaman miui ekran süresini veremiyor.
2 sorum olacaktı benim gördüklerim kadarıyla aosp romlar miuidan daha uzun ekran süresi veriyor siz tersini söylemişsiniz yanlış anlamadıysam eğer miui daha mı uzun ekran süresi veriyor yani pulse vb romlardan?

ve bu miui proyu nerden temin edip nasıl kurabiliriz acaba?

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Aosp romlar bir zaman sonra şişme yapıyor.ilk boşken rom çok seri fakat kullanmaya ve kişisel uygulamalar yüklenmeye başlayınca rom ağırlaşmaya başlıyyor.Biraz da yavan geliyor bana açıkcası. mıuı tabanlı custom romlar daha iyi gibi.eu mıuımix vb gibi.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt